Connect with us

stoplekto

Γρ. Σπήλιος: «Η ΑΕ Νίκαια θα φτάσει και πάλι ψηλά»

Published

on

Επανέρχεται η ΑΕ Νίκαια στην αγωνιστική δράση μετά από ένα χρόνο αποχής από τα πρωταθλήματα .Με νέους ανθρώπους , νέους  στόχους , νέα οράματα  για να ξαναβρεί τον δρόμο του και να ξαναγίνει και πάλι ο σύλλογος μεγάλος.

Μιλήσαμε με τον κορυφαίο παράγοντα Γρηγόρη Σπήλιο. Τον άνθρωπο που ουσιαστικά αποφάσισε να μην κατέβει να αγωνιστεί η ομάδα στο περυσινό πρωτάθλημα . Αυτόν που πρωτοστάτησε  τώρα στην αναγέννηση της .

Μας δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η ΑΕ Νίκαια από την εντατική στο προσκήνιο και πάλι Είναι γνωστό ότι η ομάδα με πρόταση μου και συμφωνία της πλειοψηφίας του Δ.Σ δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ. Προτιμήσαμε τον δρόμο της αξιοπρέπειας και με ευθύνη μας πήραμε την απόφαση που πήραμε .. Τα προβλήματα, τα οποία υπήρχαν μας ανάγκασαν να πάρουμε αυτή την δύσκολη απόφαση τα είχαμε κάνει γνωστά (λειψανδρία και οικονομικά) Μια ομάδα με το βάρος του ονόματος της ΑΕ Νίκαια αποδεικνύεται ότι μπορεί να αναγεννηθεί. Μετά την αξιοσημείωτη πορεία που είχε η ομάδα.. Ήρθε ο κορεσμός και μοιραία η φθορά από τα γνωστά προβλήματα που ανάφερα παραπάνω. Μια ομάδα μπορεί να αναγεννηθεί. Όταν το θέλει, όταν προσπαθεί, σύντομα βρίσκει το σωστό δρόμο. »

Και ο κ. Σπήλιος πρόσθεσε:

«Είμαι σίγουρος ότι η ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ , αυτή η σπουδαία ομάδα, που στο παρελθόν πέρασαν μεγάλοι παίκτες, η Νίκαια με τις τόσες διακρίσεις στο ενεργητικό της , θα βρει το δρόμο της. Έχουν ήδη δρομολογηθεί εξελίξεις και η ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά την τρέχουσα περίοδο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ. Νέοι και φιλόδοξοι παράγοντες θα πλαισιώσουν το Δ.Σ Άνθρωποι με όρεξη για δουλειά – προσφορά και όραμα . Ήδη με πρωτοβουλία των ανθρώπων αυτών ενοικιάστηκαν γραφεία στην γειτονιά της ομάδας (Οσία Ξένη) και θα φτιαχτούν τα αποδυτήρια στο Π. Νικολαΐδης Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει πλήρη ενημέρωση για τα ονόματα των νέων συνεργατών και συνοδοιπόρων στη προσπάθεια μας για να ανεβεί η ιστορική ομάδα της ΝΙΚΑΙΑΣ πάλι ψηλά.»