Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΓΣ Αργυρούπολης – Αθηναϊκός 4-0

Published

on

Εντυπωσιακή εμφάνιση στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς από τον ΓΣ Αργυρούπολης, που επανήλθε στις επιτυχίες ύστερα από πέντε αγωνιστικές καθώς επιβλήθηκε με 4-0 του Αθηναϊκού, που εμφανίστηκε  με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς μόλις στο 9’ ο Γεωργάκας  μετά από κόρνερ του Υφαντή πέτυχε το 1-0 και διπλασίασαν τα τέρματα τους  με σουτ του Γκρεβτσίδη στο 40’.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γιάννη Λεβέντη συνέχισε να έχει ρυθμό στο παιχνίδι της, γεγονός που επέδωσε αλλά δυο τέρματα, στο 49’ με κεφαλιά ο Βλάχας πραγματοποίησε το 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μπούρσαλης με αυτογκόλ.

Διαιτητής ήταν ο Χρυσάφης με βοηθούς τους Λιαμπότη και Κουκόπουλο.

ΓΣ Αργυρούπολης (Γιάννης Λεβέντης): Ευγγέλου, Μαργαρίτης, Γοργάκης, Γεωργάκας, Σταθακόπουλος (80′ Κακούτης), Νταλταρής ( 72′ Αργύρης), Λεβέντης, Υφαντής, Βλάχας (83′ Κωνσταντινίδης), Γκρεβτσίδης (75′ Ζαννίκος), Δρακοντίδης

Αθηναϊκός (Αλέκος Ρίζος): Μανωλικίδης, Μπούρσαλης, Ζάχος, Τζανετής (33′ λ.τρ. Κυριακόπουλος), Τσώνης, Αγγελόπουλος (84′ Μακραδήμας), Σακελλαρίου, Λαζάρου, Θανόπουλος (54′ Ξεριζώτης), Τσονάκης (74′ Λεβέντης Γ.), Σκούμας

foto: sportifico.gr  Xristos Xostikidis