Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΓΣ Αργυρούπολης – Ηλιούπολη 2-1

Published

on

Η Αργυρούπολη επικράτησε 2-1 της γειτονικής Ηλιούπολης και την «έπιασε» στην βαθμολογική κατάταξη στην 5η θέση και στους 39 βαθμούς , μάλιστα οι δυο σύλλογοι «μοιράζονται» πέραν της θέσης -βαθμών και τα υπόλοιπα στατιστικά  νίκες , ήττες και ισοπαλίες!!!.

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα της Αργυρούπολης ο Σαραντίνος με σουτ στο 30’ για να ισοφαρίσει στο 76 με κεφαλιά ο Λεβέντης. Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι δεν έδωσαν περιθώρια στους πανηγυρισμούς των φιλοξενούμενων καθώς ο Γιαννίνος με το κεφάλι έδωσε και πάλι προβάδισμα στο σκορ  (2-1)  στην ομάδα του που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι ο Λενέντης για την Ηλιούπολη στο 35’ είχε προσπάθεια στο δοκάρι της εστίας του Παγούδη.

Διαιτητές ήταν οι Γουρέλης Π., Αθανασίου Γ. και Δαρσακλής Η.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παγούδης, Κακούτης, Γοργάκης, Γεωργάκας, Γιαννίκος, Αργύρης (80’ Σφακιανάκης), Κοτόπουλος (90’ Δρακωντίδης), Υφαντής, Σαραντινός (70’ Γκρεβτσίδης), Κοκκινέλης, Ξενιτόπουλος (70’ Δ. Λεβέντης).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Γουλής, Σταύρου, Γκιώνης (70’ Γιαννόπουλος), κωνσταντό (20’ λ.τ Καζάκου), Κατσαμπάνης, Γεωργιάδης, Γάγγος, Αγκόλι (75’ Σακελλαρίου), Δημητρόπουλος (25’ λ.τ. Ορφανός), Γ. Λεβέντης, Τριάντης.