Connect with us

Γ Εθνική

ΓΣ Ηλιούπολης – Απέκτησε Ιάσονα Γαβαλά

Published

on

Συνέχεια στην μεταγραφική ενίσχυση έδωσε ο ΓΣ Ηλιούπολης με την απόκτηση του 22χρονου τερματοφύλακα Ιάσονα Γαβαλά.

Ο Γαβαλάς ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού όπου έμεινε για έξι χρόνια (2011-2017). Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Κισσαμικό τη σεζόν 2017-18, στη Β’ Εθνική, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε πάλι στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Ατρομήτου Πειραιά. Την περσινή περίοδο είχε ξεκίνημα στην Γ’ Εθνική με την Ερμιονίδα και συνέχεια στον Παλληνιακό.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει σχετικά:

Το δελτίο τύπου

Η επιτροπή ποδοσφαίρου του ΓΣ Ηλιούπολης ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Ιάσονα Γαβαλά, προχωρώντας με αυτό το τρόπο στη τέταρτη μεταγραφική της κίνηση (είχαν προηγηθεί των Πέτρου Λεβέντη, Γιώργου Κωτσαλά και Φάμπιο Ταβάρες).  Το νέο απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου 1998 και έκανε τα πρώτα του βήματα από την Ακαδημία Κριμιτζά που διατήρησε τα δικαιώματά του ακόμα κι όταν σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στις ακαδημίες Παναθηναϊκού και Πανιωνίου. Στα 14 του χρόνια τον απέκτησε ο Ολυμπιακός στον οποίο έφτασε μέχρι την Κ20 παίζοντας και στο UEFA Youth League. Έχει πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα με την Κ17 (2014-2015) και δύο (2015-2016 και 2016-2017) με την Κ20 του Ολυμπιακού.

Ακολούθησε η ομάδα του Κισσαμικού και το πρωτάθλημα της Football League για το νέο απόκτημα της ομάδας μας όπου είχε την εμπειρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Ο Ατρόμητος Πειραιά αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, για να φτάσουμε στην περσινή περίοδο όπου το α’ μισό αγωνίστηκε στην Ένωση Ερμιονίδας και το β’ στην ομάδα του Παλληνιακού.

Καλωσορίζουμε τον Ιάσονα Γαβαλά στην οικογένεια του ΓΣ Ηλιούπολης και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.