Connect with us

Γ Εθνική

ΓΣ Ηλιούπολης – Δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών

Published

on

Ανέκαθεν ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης φημίζονταν για το φυτώριο του και για την εξαιρετική δουλειά που γίνονταν στις υποδομές του. Άλλωστε δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές όπου έχουν αναδειχθεί από τη συγκεκριμένη ομάδα οι οποίοι μαλιστα έχουν σταδιοδρομήσει στο ποδόσφαιρο.

Πάνω στο πλαίσιο αυτό ο ΓΣ Ηλιούπολης θα κοιτάξει να δώσει μεγάλο βάρος στο κομμάτι των υποδομών και έτσι διενεργεί δοκιμαστικές προπονήσεις για ποδοσφαιριστές που είναι γεννηθέντες τις περιόδους 2004 2005 και 2006 ούτως ώστε το εφηβικό τμήμα να αποτελεί τον προθάλαμο για όσους θέλουν να κάνουν το βήμα στην πρώτη ομάδα.

Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν την Τρίτη 14 και την Πέμπτη 16 Ιουλίου και ώρα 19.00 στο Δ αθλητικό κέντρο Ηλιούπολης που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αργυρουπόλεως και Αλιμούντος 102.

Την εποπτεία των δοκιμαστικών θα έχουν οι προπονητές της αντρικής ομάδας, Πέτρος Δημητρίου και Σωτήρης Τζουμερκιωτης, ενώ οι αθλητές θα πρέπει να προσκομίζουν και το απαραίτητο πιστοποιητικό γιατρού. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία του συλλόγου στο τηλέφωνο 6982024505