Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΓΣ Καισαριανής: Παυλάρα θα επιστρέψεις δυνατός

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε ο ΓΣ Καισαριανής…

🙏🟡⚫️🦅 ΠΑΥΛΑΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΣ Ι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΜΠΙΜΑΪ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Το διοικητικό συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΓΣ Καισαριανής εκφράζουν τη συμπαράσταση τους στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Παύλο Γκλεζάκο, ο οποίος στο ματς της προηγούμενης Κυριακής με τον Μικρασιατικό υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου. Ο χρόνος αποκατάστασης του θα διαρκέσει 6 μήνες ενώ την Πέμπτη (8/12) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Όλος ο οργανισμός του ΓΣ Καισαριανής βρίσκεται στο πλευρό του Παύλου και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει δυνατός και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα μας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχηθούμε περαστικά σε έναν Καισαριανιώτη ποδοσφαιριστή που τραυματίστηκε σοβαρά την προηγούμενη Κυριακή. Συγκεκριμένα η ομάδα μας εύχεται γρήγορη επάνοδο και επιστροφή στους αγωνιστικούς στον ποδοσφαιριστή του Άρη Πετρούπολης (@arispetroupolis.official ), Αλέξανδρο Μπιμάι (@alexandros_alfani), ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 όταν συμμετείχαμε στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.