Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Γ. Δημητρόπουλος – Η συνέχεια προβλέπεται το ιδιο απαιτητική και δύσκολη

Published

on

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑΝΑ, ο σύλλογος του Πρωτέα καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας επί της πρωτοπόρου Άρτεμις με σκορ 0-2, με αποτέλεσμα η ομάδα της Παλαιάς Φώκαιας να σκαρφαλώσει στην 4η θέση με 27 βαθμούς και να βρίσκεται το -2 από την κορυφή.

Η ολοκλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος, μας δείχνει ξεκάθαρα πως εννιά ομάδες διεκδικούν με αξιώσεις τις τρεις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν σε άνοδο. Η επιτυχία από την αποτυχία απέχουν ελάχιστα και τα συναισθήματα εναλλάσσονται κάθε Κυριακή, καθώς πολλοί παράγοντες είναι αυτοί που θα επηρεάσουν τον τελικό νικητή. Εμείς από την πλευρά μας, προσπαθούμε καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις να καλύψουμε τις όποιες αδυναμίες έχουμε και να παρουσιάσουμε όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο στους φιλάθλους μας, στηριζόμενοι στο υπάρχον υλικό και τις επιλογές που έγιναν από το καλοκαίρι καθώς υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. 
Νίκες σαν αυτή που πετύχαμε μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου Αρτέμιδας, δείχνουν πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο και εκεί θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε καθώς η συνέχεια προβλέπεται το ίδιο απαιτητική και δύσκολη”Όπως μας δήλωσε ο προπονητής του Πρωτέα Π. Φώκαιας, Γιώργος Δημητρόπουλος.

Γράφει η Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com
athlorama.blogspot.com