Connect with us

Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: Σέντρα στις 20/9!

Published

on

Μέσα σε ένα ομιχλώδες τοπίο, το οποίο γίνεται ακόμη πιο θολό από τη… σιωπηρή παρουσία του Κορονοϊού, πραγματοποιήθηκε χθες ένα πρώτο βήμα από τη διοργανώτρια Αρχή προς τον προγραμματισμό του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για τη νέα σεζόν (2020-2021).

Σε ένα από τα θέματα με τα οποία καταπιάστηκε στη χθεσινή της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε την Προκήρυξη του νέου Πρωταθλήματος, η οποία στην παρούσα φάση μοιάζει περισσότερο με ένα προσχέδιο, αφού ορισμένες καθοριστικές λεπτομέρειες της θα προστεθούν στην πορεία του καλοκαιριού.

Σε μία από τις πρώτες, πλην σημαντικές, αποφάσεις που φαίνεται πως έχουν παρθεί ήδη, η πρώτη «σέντρα» θα γίνει την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου. Στο μέτωπο των ημερομηνιών συμπεριλαμβάνεται και η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής. Συγκεκριμένα, η σχετική διορία για τις ομάδες που έχουν πρωτίστως δικαίωμα συμμετοχής θα λήξει στις 31 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχετική προθεσμία για τις δευτεραθλήτριες θα εκπνεύσει στις 3 Αυγούστου, ενώ για τις τριταθλήτριες στις 5 Αυγούστου. Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν είναι δυνατόν να καταστεί ακόμη ευκρινής ο αριθμός των ομίλων στους οποίους θα διανεμηθούν οι ομάδες, ούτε βεβαίως ο αριθμός των ομάδων από τις οποίες θα συγκροτείται ο κάθε όμιλος, παρά το γεγονός ότι θα ισχύσει και φέτος η ευκαιρία… αντικατάστασης των ομάδων που δεν θα αξιοποιήσουν το δικαίωμά τους από δύο σειρές επιλαχόντων.

Από το Πάρκο Γουδή διαρρέει ως πληροφορία πως οι σχετικές αποφάσεις θα είναι εφικτό να ληφθούν μόνον όταν γίνει πιο ξεκάθαρη η εικόνα με τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή στο νέο Πρωτάθλημα. Όσον αφορά στη δημοσιοποίηση της Προκήρυξης, πηγές από την Ομοσπονδία εκτιμούν πως είναι θέμα ημερών να καθαρογραφεί και να αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της.

ΠηγήΕφημερίδα Ώρα των Σπορ