Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Γ’ ΕΠΣΑ: Φινάλε της κανονικής περιόδου με λίγες εκκρεμότητες

Published

on

Ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο η κανονική περίοδος στην Γ’ ΕΠΣΑ, και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι αγώνες μπαράζ.

Οι εκκρεμότητες είναι ελάχιστες όσον αφορά τη σύνθεση των τετράδων κάθε ομίλου που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Απομένει να κριθεί μία θέση σε 1ο και 2ο όμιλο, και το ενδιαφέρον εστιάζεται στη βαθμολογία που θα μεταφέρουν οι ομάδες στη διαδικασία των μπαράζ. Επίσης, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το Παγκράτι και ο Ατλας Κυψέλης να εξασφαλίσουν την άνοδο πριν καν ξεκινήσουν τα μπαράζ.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε…

1ος όμιλος

Παγκράτι, Ιωνες Παλ.Φαλήρου και Αστέρας Γλυφάδας έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση τους στα μπαράζ. Για την άλλη θέση απόλυτο φαβορί είναι ο Κεραυνός Πετρούπολης, που με νίκη απέναντι στον συμπολίτη Αίμο σφραγίζει και αυτός το εισιτήριο. Μαθηματικές ελπίδες έχει και ο Θρίαμβος Αθηνών, που θέλει νίκη απέναντι στον Θεμιστοκλή εκτός έδρας και ταυτόχρονα να μην κερδίσει ο Κεραυνός.

Αν το Παγκράτι νίκησει εκτός έδρας τον Αστέρα Γλυφάδας, εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο. Οι Πακρατιώτες έχουν και το έξτρα κίνητρο να κάνουν το απόλυτο σε νίκες. Ο Αστέρας έχει εξασφαλίσει την άνοδο αφού υπερτερεί σε ισοβαθμία με τον Θρίαμβο. Την νίκη θέλουν και οι Ιωνες εκτός έδρας με τον Προμηθέα για να μπουν με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή στα μπαράζ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

51 β: Παγκράτι

39 β: Ιωνες Παλ. Φαλήρου

34 β: Αστέρας Γλυφάδας

32 β: Κεραυνός Πετρούπολης

31 β: Θρίαμβος Αθηνών

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής, με όλα τα ματς να γίνονται το Σάββατο στις 15:30…

Λέοντες- Νίκη Αλίμου

Θεμιστοκλής- Θρίαμβος Αθηνών

Προμηθέας – Ιωνες Παλ.Φαλήρου

Κεραυνός Πετρούπολης- Αίμος Πετρούπολης

Αστέρας Γλυφάδας- Παγκράτι

2ος όμιλος

Ατλας Κυψέλης, Θύελλα Περιστερίου και Μαρούσι είναι ήδη στα μπαράζ, ενώ τρεις ομάδες διεκδικούν την άλλη θέση.

Αν ο Κεραμεικός νικήσει την Θύελλα Περιστερίου, τότε αυτόματα παίρνει το τελευταίο εισιτήριο, αφήνοντας εκτός νυμφώνος τον Πανθησειακό και τα Ιλίσια 2004 που παίζουν μεταξύ τους στην έδρα των Ιλισίων. Ο Κεραμεικός παίρνει το εισιτήριο και με ισοπαλία ή και με ήττα, αν ταυτόχρονα έρθει ισοπαλία και το Ιλίσια – Πανθησειακός, αφού υπερτερεί σε τριπλή ισοβαθμία Αν ο Κεραμεικός ηττηθεί, τότε ο νικητής του άλλου αγώνα μπαίνει στην τετράδα.

Ο Ατλας Κυψέλης αν νικήσει τον Φοίνικα Καλλιθέας εντός κατακτά αυτόματα την άνοδο πριν καν ξεκινήσουν τα μπαράζ. Αυτό θα συμβεί και αν δεν κερδίσει το Μαρούσι, που παίζει εκτός έδρας με τον Φωστήρα Καισαριανής. Επίσης η ομάφα της Κυψέλης θέλει να ολοκληρώσει την εκπληκτική σεζόν που κάνει, με το απόλυτο στις νίκες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

51 β: Ατλας Κυψέλης

35 β: Θύελλα Περιστερίου

32 β: Μαρούσι

26 β: Κεραμεικός

25 β: Πανθησειακός, Ιλίσια 2004

Η τελευταία αγωνιστική, με όλα τα ματς να γίνονται Κυριακή

09:30

Ατλας Κυψέλης- Φοίνικας Καλλιθέας

11:00

Κεραμεικός- Θύελλα Περιστερίου

Ιλίσια 2004- Πανθησειακός

Φωστήρας Καισαριανής- Μαρούσι

16:30

Κρόνος Αθηνών- ΑΟ Κωφών

3ος όμιλος

Μπορεί η τετράδα να έχει ξεκαθαρίσει (Αμπελόκηποι, Πλάτωνας, Αρίωνας, Πατήσια), αλλά το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, με τις αποστάσεις μεταξύ των ομάδων είναι μικρές.

Τα φώτα πέφτουν στο ντέρμπι Αμπελόκηποι- Αρίωνας, με τους γηπεδούχους με νίκη να παίρνουν την 1η θέση. Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θέλει να εκμεταλλευτεί ο Πλάτωνας που υποδέχεται την Δόξα Γκύζη και με νίκη παίρνει αυτός την πρώτη θέση αν δεν κερδίσουν οι Αμπελόκηποι. Επίσης τη νίκη θέλουν και τα Πατήσια εκτός έδρας με τα Πράσινα Πουλιά, θέλοτας να πλησιάσουν κι άλλο τις προνομιούχες θέσεις.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

37 β: Αμπελόκηποι

36 β: Πλάτωνας, Αρίωνας

32 β: Πατήσια

Η τελευταία αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:30

Πλάτωνας- Δόξα Γκύζη

Ερμής Ηρακλείου- Λαρισαϊκός

Πράσινα Πουλιά- Πατήσια

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00

Αφοβος- Δούρειος

12:30

Αμπελόκηποι- Αρίωνας

4ος όμιλος

Αττικός, Χρυσούπολη, ΑΕ Ιλίου και Τριφυλλιακός θα είναι οι 4 ομάδες που θα παίξουν στα μπαράζ ανόδου.

Ο Αττικός είναι το μεγάλο φαβορί, και έχει στόχο να ολοκληρώσει την κανονική σεζόν αήττητος. Αν καταφέρει να φύγει χωρίς απώλειες από το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Τριφυλλιακό, τότε η άνοδος θα είναι σχεδόν βέβαιη. Το αποτέλέσμα αυτού του αγώνα θέλουν να εκμεταλλευτούν ΑΕ Ιλίου και Χρυσούπολη, που παίζουν εκτός με Διαγόρα και εντός με Ζέφυρο αντίστοιχα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

45 β: Αττικός

37 β: ΑΕ Ιλίου, Χρυσούπολη

36 β: Τριφυλλιακός

Η τελευταία αγωνιστική, με όλα τα ματς να γίνονται Κυριακή…

11:00

Αστέρας Χαϊδαρίου- Κουκάκι

16:30

Αναγέννηση Πετρούπολης- Δάσος Χαϊδαρίου

Τριφυλλιακός- Αττικός

Χρυσούπολη- Ζέφυρος

Διαγόρας Αιγάλεω- ΑΕ Ιλίου