Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Γ. Καλαϊτζής: “Η καλύτερη χρονιά των Λεόντων Καμινίων”

Published

on

Από τον προπονητή των Λεόντων Καμινίων Γιάννη Καλαϊτζή λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Με την λήξη των αγώνων για τα play off & τα play out για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ένωσης Πειραιά , θα ήθελα να συγχαρώ τα σωματεία Νέο Ικονιο , Άρη Αμφιαλης για την άνοδο τους στην Α’ κατηγορία .
Για τους Λέοντες Καμινίων ήταν η καλύτερη χρόνια στην μέχρι τώρα ιστορία τους τερματίζοντας πρώτοι στα play off δείχνοντας έτσι στον ποδοσφαιρικό Πειραιά ότι το brand name Λέοντες Καμινίων μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο . Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ήταν το πρώτο ολοκληρωμένο πρωτάθλημα μετά Covid εποχή .
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ικανότατο συνεργάτη μου Φώτη Πολίτη για όλη την συνεργασία που είχαμε όλη την χρόνια και ιδιαίτερα την περίοδο των play out καθώς επαγγελματικές υποχρεώσεις με ανάγκασαν να απέχω για λίγο από την ομάδα αλλά έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά , να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που έδειξε κατανόηση για το πρόβλημα που αντιμετώπισα και το δέχτηκε ,και τέλος τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι προσπάθησαν παρά πολύ όλη την χρόνια αλλά μικρές λεπτομέρειες δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε στα play off.
Η επόμενη μέρα με βρίσκει έτοιμο να ξανά αναλάβω ενεργά το ρόλο μου , οι πρώτες συζητήσεις έχουν ξεκινήσει όσο αφορά το ενδεχόμενο να παραμείνω και 4η χρόνια στην ομάδα και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε νέα .

Με εκτίμηση
Καλαϊτζής Ιωάννης”.