Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Γ’ κατηγορία ΕΠΣ Πειραιά (αναλυτικό ρεπορτάζ)

.

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ των αγώνων της Κυριακής στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Πειραιά

Χαλκηδώνα- Αρμενική 4-1

 

Με ηγέτη και σκόρερ τον Κούβαρη που πέτυχε χατ τρικ (20′, 42′, 69′) η Χαλκηδόνα ξεπέρασε το εμπόδιο και της Αρμενικής με 4-1 και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα ανόδου. Το άλλο γκολ των νικητών ο Ε. Πνευματικός(28′). Οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει με τον Παπαελευθερίου (64′), ενώ στο 67′ ακυρώθηκε γκολ του Μούτσο για οφσάιντ από τον βοηθό Χατζηγιάννη. Μάλιστα σε εκείνο το σημείο ο διαιτητής Φωτιάδης, όπως γράφει και στο φύλλο αγώνος, διέκοψε το παιχνίδι για 5′ επειδή οπαδοί της Αρμενικής πέταξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ: Πνευματικός Κ., Κυρίου(76′ Κουτρούλης), Μαυροειδής(80′ λ.τρ. Αναστασίου), Πνευματικός Ρ., Πνευματικός Ι., Μαρούλης, Κούβαρης, Κούσιας, Καλογερόπουλος(80′ Μοβσεσιάν), Πνευματικός Ε., Μουζάκης.

ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Κωνσταντόπουλος, Αθανασίου, Ντούρο, Γαϊτάνος(60’΄Παπαελευθερίου), Στρατουδάκης, Κούτρας, Μούτσο, Ψαρόπουλος(42′ Λουκάνι), Τουλιαγκάνοβ, Γριμάνης, Καλούδης.

 

Σπίθα- Άνω Νεάπολη 2-2

 

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Σπίθα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 93′ την μαχητική Άνω Νεάπολη 2-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Χρυσανθακόπουλου(20′), για να ισοφαρίσει γρήγορα η Σπίθα με τον Θωμά(24′). Στο 36′ οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον εκπληκτικό χθες Ανυφαντάκη να αποκρούει την εκτέλεση του Κωνσταντάκη. Το εξαιρετικό τέρμα από φάουλ του Β. Κόστα( από 30 μέτρα) στο 85′ δεν ήταν αρκετό για την Άνω Νεάπολη, να πάρει τη νίκη, καθώς η Σπίθα «έκλεψε» το βαθμό της ισοπαλίας στο 93′ με κεφαλιά του Σπυράκη.

Καλός ο διαιτητής Αλατσάκης.

ΣΠΙΘΑ: Δερβίσης, Κωνσταντάκης, Νόκες, Μόλακας(60′ Μπορμπότης), Τσαπακίδης, Πέντσιος, Θεοχαρίδης, Θωμάς(73′ Βούλγαρης), Σπυράκης Κανταρίδης(80′ Δημόπουλος), Μανίκας.

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Ανυφαντάκης, Γρίμπιλας, Γεωργόπουλος, Κουρτέσης, Σαραφόπουλος, Καναρίδης, Χαντζής Δ.(56′ Κόστα Β.), Καρατσιώρης Ε.(52′ λ.τρ. Σπανάκος), Χαντζής Ε.(87′ Παπαδόπουλος), Χρυσανθακόπουλος, Χαλκιάς.

 

ΑΟ Ζέας- Ολυμπιακός Περάματος 2-0

 

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον ΑΟ Ζέας που επιβλήθηκε του Ολυμπιακού Περάματος με 2-0. Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχαν οι νικητές με τους Αλιάγα (21′) και Σαμιώτη (64′). Οι Περαματιώτες έχασαν αρκετές ευκαιρίες με κυριότερη το δοκάρι του Παπανδρέου(78′), ενώ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Σαρρή στο 80′.

Σοβαρά παράπονα έχουν και οι δύο ομάδες από τον διαιτητή Σιασιάκο.

ΑΟ ΖΕΑΣ: Παλαμουτάκης, Βελίσαρης, Κουμανάκος, Πετρολέκκας, Κηπουόρς, Λύκος( 33′ λ.τρ. Μεταξάς), Στεφανίδης, Παραγυιός, Σαμιώτης, Αλιάγας(85′ Παππάς), Γίγκλας(76′ Πυριόχος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡ.: Λάτσης, Αλούση, Μαντάς, Σαρρής, Άννης(70′ Τορνάρης), Μαλέσιος, Προκόπας, Παπανδρέου, Ντέμας, Αλεξίου(56′ Τζουανάτος), Ταγαρούλιας(25′ λ.τρ. Γιοβάνης).

 

 

Αστέρας Κερατσινίου- Πειραϊκός 0-1

 

Ένα αυτογκόλ έκρινε την νίκη του Πειραϊκού επί του Αστέρα Κερατσινίου με 1-0. Ο Γούτης στο 76′ «κάρφωσε» άθελά του την ομάδα του στέλνοντας την μπάλα στο «παραθυράκι» του ανήμπορου να αντιδράσει Σαρόγλου.

Καλός ο διαιτητής Μαρινάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡ.: Σαρόγλου, Βασιλικός, Ρηνιώτης, Γραμμάτος, Γκέζος(60′ λ.τρ. Τσέγγας), Βουμβουλάκης(87′ Μεϊμάρης), Κοντός(60′ Σωτήραλης), Γούτης, Χριστοδούλου, Νικολακάκος, Μαρκαντώνης.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Βασιλάκης, Κουτσονικόλας, Μπίντζος, Ρεγγινίδης, Ρεϊσόπουλος, Μπλέραντ, Χρυσαφάκης, Σκοπελίτης(55′ Ζακόλι), Τρακάλας(85′ Τρικατσούλας), Βακουφτσής, Παυλάκος(46′ Τσέκα).

 

 

ΑΣ Κωφών – Ολυμπιακός Κερατσινίου 1-5

 

Από την πρώτη αγωνιστική είχε να νικήσει ο Ολυμπιακός Κερατσινίου ,. Τα κατάφερε χθες μετά από επτά αγώνες καταβάλλοντας με άνεση τον ΑΣ Κωφών ( 5-1)

Από δυο τέρματα σημείωσαν για τους νικητές ο Καψής( 28′,36′ πέναλτι) και Μπεντεβής( 32′,61′) και ένα Πολίτης 68′.

Οι Κωφοί σκόραραν στο 64′ με τον Μιχαλάρη.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Καρανάνου.

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Ντέντα, Παναγιωτόπουλος, Νάκος, Τάτσης, Γκοτζιάς, Δημητρίου, Γαλάνης( 46′ Αυξεντίου) Κυριακάκης ( 65΄Γκιούρας Δ.) Γκιούρας Α( 85′ Κουϊμτζής) Καρκανίσας, Μιχαλάρης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ.: Χαμηλοθώρης, Καραγιάννης ( 61΄Απέργης) Γεωργίου, Σακάτος, Κουνάδης, Κοζάκης( 55′ Νιάρχος) Λιγνός( 50′ Πολίτης) Φούντας, Μπεντεβής, Πατσάκης, Καψής

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply