Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Γ. Μαργέτης : «Παραδίδω την Προοδευτική σε άψογη κατάσταση . Θα είμαι πάντα δίπλα της »

Published

on

Την αποχώρηση του από την Προοδευτική μετά την Γενική Συνέλευση της 18ης Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο πρόεδρος Γιώργος Μαργέτης προαναγγέλλοντας παράλληλα και μια νέα κίνηση που βρίσκεται κοντά στην ομάδα τελευταία. Με επιστολή που μας έστειλε αναφέρει τα παρακάτω :

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και κακόβουλων σχολίων  από κάποιους , μετά την τελευταία μου ανάρτηση stoplekto για την κατάσταση της ομάδας και ότι είναι δεκτή κάθε βοήθεια από όπου κι αν προέρχεται, καλωσορίζω και στηρίζω τις  πρωτοβουλίες δυο γνήσιων Προοδευτικάνων του Βαγγέλη Κατούδη και Γιώργου Προο με γνωστούς τους επιχειρηματίες , τους οποίους γνωρίζω κι εκτίμηση μου είναι ότι έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν καθοριστικά και αποτελεσματικά την ομάδα , πράγμα που ήδη έπραξαν με την αγορά του αθλητικού υλικού και ένα ποσό για τους ποδοσφαιριστές …

Τονίζω ότι αυτό έγινε ουσιαστικά χωρίς καμία διασφάλιση τους, ότι θα έχουν την ομάδα , όπως το ίδιο έπραξα και γω όλο αυτό το διάστημα , καθότι στις 18 Δεκέμβρη και ημέρα Τετάρτη στο «Μελίνα Μερκούρη» θα πραγματοποιηθούν η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές που προκηρύσσει η τωρινή διοίκηση με επικεφαλή εμένα ως έχει ορίσει το δικαστήριο της 9ης Οκτώβρη. Η νομιμότητα διακατέχει πλέον την ομάδα  όπως και η πλήρης διαφάνεια .

Καλώ λοιπόν σύσσωμο το ΔΣ και τα αναπληρωματικά μέλη την Τρίτη 3 Δεκέμβρη στις 19.00 στα γραφεία του συλλόγου και τους Βαγγέλη Κατούδη και Γιώργο Προο εκπροσώπους των επιχειρηματιών  για να διευθετηθεί το θέμα του ελέγχου των βιβλίων και ότι άλλο από μέρους τους, καθότι θα ναι και ο νομικός σύμβουλος της ομάδας μας  και με σύμπνοια και αγάπη προς την Προο μας , να γίνει το καλύτερο για την ομάδα, δηλαδή απρόσκοπτα να προχωρήσει η νέα αυτή κίνηση  Τονίζω δε τα εξής . Ως αυτή τη στιγμή έπραξα τα αδύνατα δυνατά για την Προο και ουσιαστικά παραδίδω μια ομάδα πρώτη στη βαθμολογία στο πρωτάθλημα και στους 8 του Κυπέλλου με όποια προβλήματα υπήρξαν τι τελευταίο διάστημα , γιατί όπως τόνισα φρόντισαν κάποιοι να με κρεμάσουν σε αυτό τον τομέα , με πολλά πρακτικά προβλήματα με το γήπεδο μας ως να το παραλάβουμε.

Παραδίδω υποδομή και υλικά για πλήρη ανακαίνιση των χώρων των αποδυτηρίων μας.  Μια ομάδα πολύ ταλαντούχα με μέσο όρο ηλικίας 23 ετών , με πολύ μέλλον και ισχυρή βάση για τη Γ’ Εθνική , ένα γνήσιο και Προοδευτικάνικο δίδυμο στην τεχνική ηγεσία τον Αντώνη Καλαμάκη και Γιάννη Δρακωνάκη , τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Φελλά έναν εξαιρετικό άνθρωπο και γνώστη  του αντικειμένου  , τον Σωκράτη Πτερνέα  με βαθιά γνώση όλων των γραφειοκρατικών θεμάτων στο ποδόσφαιρο.

Και ανοικτές πόρτες με τους δημάρχους Νίκαιας και Κορυδαλλού που έχω ευχαριστήσει και παλαιότερα . Και αφήνω τελευταίο το σπουδαιότερο επίτευγμα , τη συστράτευση και την σύμπνοια όλων των οργανωμένων οπαδών που είναι και η ψυχή της ομάδας στα εύκολα και στα δύσκολα .

Διευκρινίζω ότι δεν προτίθεμαι όπως είχα ανακοινώσει παλαιότερα  , να συμμετάσχω στη διαδικασία των εκλογών, εύχομαι όμως να παραστούν όλοι οι παράγοντες των τελευταίων μηνών έτσι ώστε να διευκρινιστούν όλα όσα έγιναν στην ομάδα με το γνωστό σε όλους αποτέλεσμα του υποβιβασμού .

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας στο παιχνίδι της Κυριακής με την Αμφιάλη . Η ομάδα μας είναι ήδη στη Γ’ Εθνική …

Οι ουσιαστικά αρμόδιοι πλέον και τυπικά μετά τις εκλογές , ας ξεκινήσουν τον προγραμματισμό . Θα είμαι δίπλα στην ομάδα , οποτεδήποτε χρειαστεί. Καλή επιτυχία »