Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Γ. Μαυρόπουλος: ” Χρειάζεται υπερβάλλων ζήλος για το κάτι παραπάνω”

Published

on

Δεύτερη σερί νίκη για τους Αγίους Αναργύρους Ελευσίνας, καθώς έκαμψαν με 2-0 την ΑΕ Ζεφυρίου και βλέπουν τη συνέχεια της χρονιάς με αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Σε δηλώσεις που μας παραχώρησε ο προπονητής του συλλόγου Γιάννης Μαυρόπουλος μας τόνισε τα εξής:

“Παρ όλο την δεύτερη σερί νίκη σε ισάριθμους αγώνες θα σταθώ σε δύο σημεία .Τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη μου Χαμηλακη Μάνο, που ευτυχώς είναι καλά και νοσηλεύεται προληπτικά στο Θριάσιο νοσοκομείο. Ήταν άμεση η κινητοποίηση διαιτητή και γιατρου αγώνα και τον ευχαριστούμε πολύ.Επίσης, θα σταθώ στο ότι δεν έχουμε διάρκεια και υπερβάλλον ζήλο διότι αν θέλουμε το κάτι παραπάνω αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι θεμέλιοι λίθοι σε αυτή την κατηγορία τουλάχιστον. Από εκεί και πέρα σκόρερ ο συνήθης ύποπτος Φλωρεα Γιάννης. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να ανταπεξέλθουμε για αυτό το λόγο τα κεφάλια κάτω και πολλή δουλειά .. Είμαστε ακόμα στην αρχή …αλλά όπως λέει και το αρχαίο ρητό “” η αρχή είναι το ήμισυ του παντός” Να ευχηθώ και πάλι ένα πρωτάθλημα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και οποιαδήποτε κρούσματα βίας”.

  • Η διοίκηση των  Αγίων Αναργύρων Ελευσίνας και ο προπονητής Γιάννης Μαυρόπουλος ευχαριστούν το σωματείο της ΑΕ Ζεφυρίου για το ενδιαφέρον που έδειξαν στην περίπτωση του τραυματισμού του παίκτη τη ομάδας μας Μάνου Χαμηλάκη, αλλά και για την ανακοίνωση που εξέδωσαν.