Connect with us

stoplekto

Γ. Μπότσης: ” Ο Μανδραικός είναι μέσα στο στόχο του”

Published

on

Από τον γνωστό προπονητή Γιάννη Μπότση λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση που αναφέρεται στην πρόσφατη λύση συνεργασίας με τον Μανδραικό:
“Ανέλαβα μια ομάδα χωρίς ένα δελτίο,. Δεχτηκα να αναλάβω αυτό το δύσκολο έργο, αφού η ομάδα βρέθηκε σε μια πολύ δύσκολη συγκυρια.. Δεν είπα όχι στο κάλεσμα της δοιηκησης αφού από την ομάδα αυτή αναδηκτικα από ποδόσφαιρι στης. Και μετά προπονητής.. Ξεκινήσαμε Σεπτεμβρίο με 8 ποδοσφαιριστέ την προετοιμασία. Σιγα σιγα έγιναν προσθήκες παικτών
Δημιούργησα με ένα πολυ καλο σύνολο και είμαστε μέσα στον στόχο της φετινής χρονιάς.. Ήρθε ένα κακό αποτέλεσμα. Αφού έγιναν πολλά ατομικά λαθοι παικτών και όταν παίζεις με μια ομάδα που έχει πολύ καλό ροστερ, παικτών μπορείς να χάσεις έτσι…. Και φυσικά την ευθύνη την έχει ο προπονητής… Και μετά οι παίκτες. Και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα να διακόψουμε την συνεργασία μας. Ευχαριστώ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΜΠΕΛΟ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΑΡΓΥΡΊΟΥ και όλη την διοίκηση της ομάδας για την συνεργασίας. Τους παίκτες όλους. Και φυσικά τον ΆΜΕΣΟ ΣΥΝΕΡΓΆΤΗ ΜΟΥ Κ. ΤΆΣΟ ΓΙΩΡΓΑ. ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΜΟΥΡΑΤΙ ΔΗΜΉΤΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΠΙΤΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ. ΕΎΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΊΚΗΣΗ”.