Connect with us

stoplekto

Γ. Παναγιώτου: “Δώσαμε χαρά στον κυρ Μελέτη”

Published

on

Η Λαμπερή Ελευσίνας κέρδισε επάξια την άνοδό της στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΔΑ. Σε αυτό συνέλαβε τα μέγιστα ο Γιάννης Παναγιώτου, ο προπονητής,  που παρά την μεγάλη πίεση και τα πολλά βαθμολογικά σκαμπανεβάσματα,  στο τέλος κατάφερε να πανηγυρίσει μια άνοδο που διεκδικούσαν επί ίσοις όροις  ακόμα τέσσερα σωματεία. Σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα μας, ο ταλαντούχος τεχνικός μας δήλωσε:

“Ήταν ένας χρόνος δημιουργικός με πολλές απαιτήσεις, πιέσεις και όπως υπάρχουν σε όλους τους συλλόγους, διενέξεις και προβληματισμούς, που θα έπρεπε να λυθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά τέλος καλώς όλα καλά. Η ομάδα βρήκε το δρόμο της τελικά, και κυρίως, έδωσε χαρά στον άνθρωπο και πρωτεργάτη κ. Μελέτη Λάσκο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, που ήταν δίπλα μου και είμαι δίπλα τους χωρίς εξαίρεση ,τους συντελεστές, ορατούς και αόρατους που ήταν δίπλα μου και με στήριζαν με κάθε τρόπο και στις χαρές και στις λύπες. Επίσης,  να ευχαριστήσω και τον κ. Στέλιο Κοντολαιμάκη, που από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα, για να βοηθήσει και να με στηρίξει, το τηλέφωνό του ήταν πάντα ανοιχτό και με την υποστήριξή του έλυνε προβλήματα της ομάδας που υπήρχαν.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά μου, που ήταν πάντα δίπλα μου και με στηρίζουν και θα συνεχίσουν να με στηρίζουν, γιατί ήταν αυτοί που πέρασαν όλο το άγχος και δέχθηκαν την πίεση από μένα και με τη βοήθειά τους και μόνο, φτάσαμε μαζί στον τελικό και αρχικό στόχο μας”.