Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γ.Σ. Αργυρούπολης-Χαραυγιακός 2-2

Published

on

Σε ένα αρκετό καλό ματς ανάμεσα σε δυο εξαιρετικές ομάδες Γ.Σ. Αργυρούπολης και Χαραυγιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Οι οράνιε παρότι βρέθηκαν πισω στο σκορ καταφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση όμως ο Χαραυγιακός αντέδρασε και γλύτωσε την ήττα.

Παρ’ όλα αυτά, οι νερατζούρι… γκρεμίστηκαν από την 1η θέση, καθώς εκεί βρίσκεται πλέον μόνος πρώτος Αρης Πετρουπολης. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι του Γιάννη Λεβέντη έδωσαν αξία στο τρίποντο που πήραν στο Χαλάνδρι έχοντας 9 βαθμούς (9η θεση).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την εδαφική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ωστόσο δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν με τους Καλλιμάνης, Κασσιανό και Φερεντίνο.

Στο 18′ ο Κασσιανος έκανε το 0-1 για τον Χαραυγιακό, με τον Γκρεβτσίδη στο 48′ να ισοφαριζει σε 1-1. Στο 62′ ο Κοκκινέλης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους για να ισοφαρίσει στο 87′ ο Κακούτης με αυτογκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 70′ σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Παπαθανασίου.

Γ.Σ.Α. (Γιάννης Λεβέντης) Τσιτσίλιας, Αδαμίδης (72′ Κοτρώτσος), Παπαντωνάκης Ν., Παπαντωνάκης Ε., Γιαννίκος, Μηλιαράκης, Λεβέντης (89′ Μπουσουλόπουλος), Γκρεβτσίδης (67′ Κακούτης), Βασιλάκης (46′ Παπαθανασίου), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόπας-Δημήτρης Ζυγούρης) Χαρίσης, Μαραγκουδάκης (64′ Κουντουριώτης) Ράμμος (79′ Φερεντινος), Βακερλής Π., Βαζούκης, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός, Παρασκευόπουλος, Καλλιμάνης, Νομικός (58′ Ρόπας), Δημητρόπουλος (70 Γιαννόπουλος).