Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Γ.Σ. ΕΠΣΠ : Ψηφίστηκαν διοικητικός και οικονομικός απολογισμός

Published

on

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Πειραιά  στην αίθουσα «Καταρράκτης » στο Μοσχάτο.

Τα σωματεία ψήφισαν τον διοικητικό  και οικονομικό απολογισμό δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους  προς την ΕΠΣΠ.

*Δικαίωμα ψήφου  είχαν 80 σωματεία  από τα 88 της δύναμης της Ένωσης . Πληρεξούσια συμμετοχής έφεραν τα 76 .Αστυπάλαια και Πυθαγόρας με καθυστέρηση αλλά το σώμα έδωσε την έγκριση του.

Δεν κατέθεσαν πληρεξούσιο τα σωματεία Νέοι Δραπετσώνας, Οδηγήτρια Μιθριδάτης και Σπίθα …

Ο Οικονομικός  υπερψηφίστηκε ομόφωνα από όλους ενώ τον διοικητικό καταψήφισε η ΑΕ Χατζηκυριακείου  δια του εκπροσώπου της Μιχάλη Μουσελή ο οποίος θεώρησε ότι η Ένωση  έδειξε  ανευθυνότητα και δεν βοήθησε τα σωματεία στο θέμα με τις ώρες στο γήπεδο του ΣΕΦ.

Για τη υπόθεση αυτή  ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας   τόνισε απαντώντας: «Εμείς  κάναμε μεγάλη προσπάθεια να βρεθεί λύση  με το γήπεδο , αλλά δεν θέλαμε να έχουμε τον πρώτο λόγο, όσον αφορά το ωράριο. . Θα είναι καλύτερα  τώρα με τον Δήμο Πειραιά και την επιτροπή των σωματείων .»

Για το θέμα με τις αναδιαρθρώσεις ο κ.  Σπάθας τόνισε: « Ήταν μια δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά . Γι’ αυτό και μεις προσπαθήσαμε να δώσουμε  χαρά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες  είτε για να ανέβουν κατηγορία , είτε για να γλυτώσουν τον υποβιβασμό.»

Αναφερόμενος στον διοικητικό απολογισμό ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ Γιώργος Ανατολάκης μίλησε ιδιαίτερα για  τις Μικτές  Κ12 και Κ14  όπου έγινε πολύ καλή δουλειά . Ευχαρίστησε  μάλιστα τα σωματεία  λέγοντας ότι  με την καλή δουλειά που κάνουν , διαθέτουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

*Τον οικονομικό  απολογισμό έκανε ο ταμίας Γιάννης Σταματάτος.

*Την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής διάβασε ο πρόεδρος της ορκωτός  λογιστής Γιώργος Ράπτης  με την υπογραφή των μελών  Σπ. Βάλβη και Αντ. Μωυσίδης .

*Τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ  θα  συνεχίζουν να στηρίζουν και τη νέα περίοδο  την προσπάθεια της ΕΠΣΠ. Θα είναι χορηγός εκπαίδευσης  προσφέροντας υποτροφίες και σπουδές σε αθλητές . Παραβρέθηκαν μάλιστα  και μίλησαν στο σώμα τόσο  ο πρόεδρος  του  ΙΕΚ κ. Σοφοκλής Ξυνής καθώς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας του ομίλου κ. Αντώνης Γλύκας που πρόσφεραν και  βαρύτιμο κύπελλο στην διοίκηση της  ΕΠΣ Πειραιά .

*Το παρών έδωσαν και δυο κορυφαία διοικητικά στελέχη της παλαιότερης  διοίκησης της ΕΠΣΠ. Ο πρώην πρόεδρος Στέλιος Μπρατσόλης που απηύθυνε μάλιστα και χαιρετισμό , και ο πρώην αντιπρόεδρος  Χρήστος Στούκας

*Παραβρέθηκαν  και οι δυο Γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου  του Οδυσσέα Γλυφάδας και της Αθηναϊκής Αγίου Δημητρίου που είναι πλέον σωματεία της ΕΠΣΠ.

Ο πρόεδρος του Οδυσσέα μάλιστα κ. Κώστας Παπακώστας ανακοίνωσε από βήματος ότι  αναλαμβάνει εργασίες ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου καθώς και του ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου.

*Γραμματείς της Γενικής Συνέλευσης ήταν οι  κ.Γιώργος Ζαρκαδού,λας( Χαλκηδόνας) Σόλων Νουρτζανιάν ( Φαληρικού ) και Γιώργος Ραχμανίδης ( Άρη Αμφιάλης )

*Σε όλους τους εκπροσώπους των σωματείων είχαν μοιραστεί φυλλάδια με τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό ώστε  να έχουν πλήρη και σαφή άποψη .