Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Γ.Σ. Καισαριανής-Α.Ο.Ν.Α. 0-0

Published

on

Ισόπαλοι χωρίς τερματα αναδείχθηκαν Γ.Σ. Καισαριανής και ΑΟΝ Αργυρούπολης σε ένα αρκετά καλό και ποιοτικό ματς.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και την κατοχή της μπαλας, όμως το συγκρότημα του Μπάμπη Κατσάνου προσπάθησε να… χτυπήσει στην αντεπίθεση έχοντας σημαντικές στιγμές για να πετύχει κάποιο γκολ

Με τη σειρά τους, οι ‘κιτρινόμαυροι’ ειχαν καποιες ευκαιρίες όμως δεν κατάφεραν να βρουν… δίχτυα με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για το συγκρότημα του Θανάση Γάκη που αγνοεί τη νικη μετά από τρεις αγωνιστικές, ενώ ο ΑΟΝΑ έφτασε τους τέσσερις βαθμούς μετά τη νίκη της περαμσένης αγωνιστικής κόντρα στο Καματερό και την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Λυκόβρυση.

Γ.Σ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Θανάσης Γάκης) Βασιλάκης, Πατσιαλός, Τζήμας (85′ Μποτσηβάλης), Μπούρης (73′ Ντακόβ), Ντούνης, Βουτυράς (65′ Γόγγος), Μερμύγγης, Ντατσιωνάκης, Χρυσικός, Αρναρέλλης, Μαραγκάκης (46′ Κοκκοσούλης)

ΑΟΝΑ (Μπάμπης Κατσανος) Τζώρτζης, Πριόβολος, Μιχαηλίδης (75′ Ζαννίκος), Απέργης Α., Εριμίδης, Αρβανίτης, Απέργης Ν., Καπίρης, Κουσούνης-Βοζώρας (58′ Νιφόρος), Ρούσσος (83′ Κοντογιώργος), Λεβετσοβίτης (61′ Κλίτσικας).