Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Γ. Φατόλιας: ” Ήταν ένα όμορφο ταξίδι”

Published

on

“Ένα όμορφο ταξίδι.
 Μια ακόμα όμορφη ποδοσφαιρική ιστορία τελείωσε, θυμάμαι ήταν 9/2/2022 όταν έγινε η πρώτη πρόταση από τον Κώστα & τον Σταυρό και χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησα δεν δέχομαι… ευχαριστώ!
Ήδη είχα αναλάβει πολλά φέτος και η τελειομανία δεν μου επέτρεπε να πω το ναι!
Στην δεύτερη πρόταση λίγες μέρες μετά σκέφτηκα ότι η οικογένεια σου, το σπίτι σου σε καλεί το χρωστάμε στον Σάκη ήταν το όνειρο του και οφείλεις να το κάνεις δεν μπορείς να λες όχι…και έτσι ξεκίνησε το ταξίδι των 9 αγωνιστικών!
Για μένα το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο σε όλες τις ηλικίες σκέφτηκα απλά αλλάζει ο τρόπος που μεταδίδεις κάτι…και οι ενήλικες μεγάλα παιδιά είναι, που έχουν ανάγκη από αγάπη, από κατανόηση, από καθοδήγηση…που έχουν συναισθήματα…οπότε πάμε να το κάνουμε!
Καταφέραμε από την πρώτη αγωνιστική να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και να φτάσουμε να έχουμε στο τέλος απολογισμό 7 νίκες , 1 ισοπαλία και 1 ήττα και σύνολο 37 γκολ επίθεση και 8 γκολ άμυνα.
Σας ευχαριστώ όλους ξεχωριστά για ότι μου δώσατε, τους συνεργάτες μου Τάσο , Παναγιώτη , Χρήστο και τους παίχτες μας που ζήσαμε 9 όμορφους ποδοσφαιρικούς αγώνες καθώς και τους αντίπαλους προπονητές και παίχτες για την αναγνώριση του έργου που παρουσιάζαμε.
Κώστα & Σταύρο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και γιατί είναι προνόμιο για έναν προπονητή σε αντρικό τμήμα να δουλεύει εν λευκώ ξέροντας ότι δεν θα απολυθεί!
Είμαι τελειομανής και θέλω ότι ξεκινάω να το φέρνω εις πέρας και με πονάει η χθεσινή καθοριστική ήττα μας…δεν θα κρυφτώ..και αναλαμβάνω την ευθύνη που μου να αναλογεί, καθώς νιώθω ότι δεν κατάφερα να πείσω τους παίχτες για την κρισιμότητα του παιχνιδιού και να δείξουν την ενέργεια που είχαν στο τελευταίο 20 λεπτό.
Αυτό που είδα χθες στο γήπεδο του Πανοράματος με τον κόσμο πιστεύω ξεπερνάει τις προσδοκίες και του ποίο αισιόδοξου στον Ερμή.
Πριν 7 χρόνια που ξεκίνησα στον Ερμή αν μου λέγατε αυτό το πράγμα θα σας έλεγα τρελούς!
Χθες είπα ” Ο Ερμής μεγάλωσε…και μεγάλωσε πολύ”!
Νιώθω μεγάλο θυμό και όσοι με ξέρουν γνωρίζουν το ποδόσφαιρο που πρεσβεύω τόσο εντός , όσο και εκτός γηπέδου για κάποιους που πετάξανε 2 μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο ενώ στο γήπεδο υπήρχαν οικογένειες και παιδιά και θέλω να πιστεύω ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον Ερμή…γιατί αν έχουν μάλλον δεν έχουν καταλάβει που βρίσκονται και τι πρεσβεύει ο Ερμής.
Κλείνοντας η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω την νέα χρονιά… χρειάζομαι σίγουρα χρόνο ώστε να καθαρίσει το μυαλό μου από τα έντονα συναισθήματα και ελπίζω στο τέλος όλοι μαζί να καταφέρουμε να πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση για τον Ερμή.
Το μόνο που ξέρω είναι ότι από σήμερα μέχρι και τις 30 Ιουνίου θα βρίσκομαι ξανά με όλο μου το είναι δίπλα στα παιδιά ,όχι στα μεγάλα παιδιά…στα μικρά!
Ερμής”.