Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Γ. Χριστοφιλόπουλος – Ανοικτό κάλεσμα για στήριξη Γιάννη Ηλία στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής

Published

on

Η ανακοίνωση του προέδρου της  Ένωσης Πανασπροπυργιακού-Δόξας  Γιώργου Χριστοφιλόπουλου σχετικά με τις εκλογές της Κυριακής στον Δήμο Ασπροπύργου.

Ως Πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού σωματείου «Ένωσης Πανασπροπυργιακού-Δόξας», και ως Γιώργος Χριστοφιλόπουλος, ένας άνθρωπος που αγαπάει και στηρίζει
τον αθλητισμό, θα ήθελα να δηλώσω ότι, παρά το γεγονός οτι οι συνδημότες μου επηρεασμένοι από διαφαινόμενες πρακτικές, προδήλως παρεμβατικές, απερχομένων πολιτικών συνιστωσών δεν στήριξαν την υποψηφιότητα μου για δημοτικό σύμβουλο ,εκφράζω την πλήρη και καθολική στήριξή μου στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου για τη θέση του δημάρχου, στον πρώην πρόεδρο της «Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας» Γιάννη Ηλία, και να σας καλέσω να εκφράσετε την υποστήριξή σας σε αυτόν με την ψήφο σας .
Κατά την θητεία του ως πρόεδρος του συλλόγου μας, αφιέρωσε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια για την ανάπτυξη του αθλήματος και την ενίσχυση της ποδοσφαιρικής κοινότητάς μας. Τα επιτεύγματά του και η αφοσίωσή του αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας. Εμπιστεύομαι πλήρως την ικανότητά του να υπηρετεί την πόλη μας τον Ασπρόπυργο από τη θέση του δημάρχου .
Με τιμή,
Γεώργιος Χριστοφιλόπουλος