Connect with us

3ος Όμιλος

”Δάγκωνε” και στο ντέρμπι ο Παναργειακός

Published

on

Ούτε ο Αιολικός μπόρεσε να βάλει φρένο στις ορέξεις των… λύκων του Παναργειακού αφού οι πράσινοι παρουσιάζοντας εξαιρετική εικόνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα επικράτησαν των νησιωτών με 3-0 παραμένοντας στην κορυφή του 3ου ομίλου. Από την άλλη, το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη παραμένει μακριά από την κορυφή αφού η διαφορά που χωρίζει τις δυο ομάδες είναι οκτώ βαθμοί. Οι πράσινοι εκμεταλλεύτηκαν το εξαιρετικό ξεκίνημα τους αφού το σκορ στο 12′ ήταν 2-0 χάρις σε γκολ των Νικλητσιώτη και Μαρίνου. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους ωστόσο οι παίκτες του Ρομπέρτο Μπολάνο διαχειρίστηκαν σωστά το ματς και με γκολ του Νικλητσιώτη στις καθυστερήσεις έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Ρ. Μπολάνο): Κόκκαλης, Ρόκα, Κολάρας, Παπαϊωάννου, Λουμπαρδέας, Πούτσι (81′ Καρέλης), Νικλητσιώτης, Γκίνο, Δρακάκης, Μανουσάκης (26′ Χαρίτος), Μαρίνος (70′ Καρούτης)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γ. Ταουσιάνης): Πούρης, Λίμα, Στουρνάρας, Μπακαλής, Παπαζουλίδης, Κριπιντήρης, Γάλας (46′ Μανουσάκης), Μίχος (86′ Καδής), Σίμωσης, Ιορδανίδης (31′ Λαδάς), Κέρι