Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Δάγκωνε ο ΑΟ Ιλίου, 2-1 εκτός με ανατροπή τον Ατρόμητο Χαλανδρίου

Published

on

Κάνοντας πολύ πειστική εμφάνιση ο ΑΟ Ιλίου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ επικράτησε εκτός έδρας επί του Ατρόμητου Χαλανδρίου με 2-1 και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για την άνοδο.

Εφτασε έτσι τους 30 βαθμούς, αφήνοντας τον σημερινό αντίπαλο του στους 27.

Οι παίχτες του Ανδρέα Νάστου απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και ακολουθώντας πιστά το πλάνο του προπονητή τους, πήραν απόλυτα δίκαια τη μεγάλη νίκη. Οι γηπεδούχοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να διασπάσουν την άψογη αμυντική λειτουργία του ΑΟ Ιλίου και δίκαια υπέκυψαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου τους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή καλύτερα, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 27′ όταν από σέντρα του Ταμπάκου ο Μεσούλι με εξ’επαφής κεφαλιά έκανε το 1-0. Δεν μπόρεσαν όμως να χαρούν το γκολ, με τους φιλοξενούμενους με τη σέντρα να φτάνουν στην ισοφάριση (28′). Ο Σπαγής έκανε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Μαρκάκης πανέξυπνα άφησε τη μπάλα στον Ελεύθερο που με άψογο πλασέ έκανε το 1-1. Ο ΑΟ Ιλίου έφτασε στην ανατροπή στο 40′ όταν ο Λερούτσος με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-2.

Στο 2ο μέρος οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι και δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά καθόλου, κρατώντας τη νίκη. Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίχτες, αφού στο 63′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μεσούλι.

Ρεσιυάλ διαιτησίας από τον Στεργιώτη και τους βοηθούς του Βλατάκη και Παπαγιαννάκη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Κολαζάς, Κρασώνης (73′ Καστριότι), Αφεντουλίδης, Αναγνώστου Δ., Κόττας (46′ Μπατσιάκος), Σφακάκης (87′ Πατέρας), Μεσούλι, Τουμαζάτος, Αναγνώστου Ν., Χονδρογιάννης (46′ λ.τ. Παπάζογλου), Ταμπάκος.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Σπίρι (68′ Τζώρτζης), Δαούτης, Λάχας, Σπαγής, Ελεύθερος (70′ Τάμπας), Μαρκάκης (80′ Μάλλιος), Φούρλας, Λερούτσος (80’Κοντός), Παπαδημητρίου.