Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

‘Δάγκωνε’ στους Αγίους Αναργύρους ο ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Άλωσε εντυπωσιακά τους Αγίους Αναργύρους ο ΠΑΟ Ρουφ επικρατώντας 3-1 του ΓΣΑΑ. Η ‘Αούστρια’ είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, έκανε πολλές φάσεις και εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες της Ένωσης που πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Έτσι, ‘γκρεμίστηκε’ στην πέμπτη θέση έχοντας 19 βαθμούς, ενώ το Ρουφ ανέβηκε στην έβδομη έχοντας 16 πόντους.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν καθολικά υπέρ των φιλοξενουμένων. Μόλις στο 8′ ο Τσιπλάκης σούταρε από την σέντρα και ‘τιμώρησε’ για το 1-0 τον Σαράντη που πραγματοποίησε κακό γέμισμα. Ακολούθησαν δύο προσπάθειες του Μπεκατώρου στο 11′ και το 13′ που απομάκρυνε δύσκολα ο έμπειρος πορτιέρο των ‘Αγίων’. Κόντρα στην ροή, ο Ρούσεφ εκτέλεσε έξυπνα ένα φάουλ από δύσκολη θέση στα αριστερά και ισοφάρισε στο 16′ δίνοντας νέο ενδιαφέρον. Οι ‘ερυθρόλευκοι’ δεν πτοήθηκαν και παραλίγο στο 22′ ο Τριανταφύλλου να δώσει νέο προβάδισμα σε φάουλ του Λαμπρινάκου. Στο 26′ ο Τσαλίκης σταμάτησε τον νεαρό Ζουλιάνο που ντεμπούταρε και στο 38′ η κεφαλιά του Δημαρά πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο μέρος, οι ‘κυανέρυθροι’ μπήκαν καλύτερα και στο 49′ ο Τσαλίκης σταμάτησε εντυπωσιακά τον Πλεξίδα, ο Στραβοκέφαλος δεν μπόρεσε να σκοράρει και ο Δημαράς σε σέντρα του Τούρλα είχε δοκάρι με κεφαλιά. Από εκεί και έπειτα, το Ρουφ πήρε οριστικά τον έλεγχο και στο 61′ ο Σαράντης σταμάτησε δύσκολα τον Φωτόπουλο. Αυτή ήταν η προειδοποίηση, καθώς στο 63′ ο Τριανταφύλλης με εξαιρετικό σουτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο συγκρότημα του Θοδωρή Κουτσουδάκη έπειτα από πάσα του Φωτόπουλου. Οι ‘κυανέρυθροι’ δεν το πίστευαν. Στο 70′ είδαν τον Στραβοκέφαλο να αστοχεί σε κεφαλιά από πλεονεκτική θέση και στο 82′ μπήκε η ‘ταφόπλακα’. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Τριανταφύλλης έγινε δημιουργός και ο Φωτόπουλος εκτέλεσε από το ύψος του πέναλτι για το εκκωφαντικό 3-1 μέσα στο σπίτι της Ένωσης που μετρούσε μέχρι στιγμής 5Χ5 νίκες.

Διαιτητές: Ευαγγέλου Α., Γεωργαράκος Ν., Νικολαδός Σ.

ΓΣΑΑ (Ανδρέας Μαντζούνης): Σαράντης, Κόντος (46′ Βυζανιάρης), Τούρλας (70′ λ.τρ. Μπόσιος), Μυστρίδης, Λώλο, Σερδενές, Ζουλιάνο (46′ Πλεξίδας), Κοσμάς, Δημαράς, Ρούσεφ, Στραβοκέφαλος.

Ρουφ (Θοδωρής Κουτσουδάκης): Τσαλίκης, Καραμπάς (71′ Χατζημιχάλης), Μεμά, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Μπεκατώρος (59′ Τριανταφύλλης), Τσιπλάκης, Φιλιππίδης (85′ Ακαρέπης), Λαμπρινάκος, Φωτόπουλος.