Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δάρρας: “Να βοηθήσω τη Διάνα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο”

Published

on

Ο Παναγιώτης Δάρρας αποτελεί το έβδομο μεταγραφικό απόκτημα της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης. Ο 20χρονος αμυντικός (4/10/1999), γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Αμφίκλεια Φθιώτιδας, ενώ προέρχεται από τα φυτώρια του Θριάμβου Χαϊδαρίου, στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι και πρότινος στην ανδρική του ομάδα.

Μιλώντας στην σελίδα της Διάνας, ο Δάρρας αναφέρθηκε στον τρόπο που τον προσέγγισαν οι άνθρωποι του συλλόγου, αλλά και στους στόχους του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Η ΔΙΑΝΑ είναι μία οικογένεια και ο σύλλογος αποπνέει επαγγελματισμό σε όλους τους τομείς. Το σπουδαίο έργο που έχει πετύχει μέχρι σήμερα η ομάδα, αλλά και η αγάπη των ανθρώπων της για τον σύλλογο, ήταν τα στοιχεία που «σφράγισαν» αυτή την μεταγραφή. Η ομάδα παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος πως και τη νέα σεζόν, θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί. Από την πλευρά μου θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τις προσπάθειες της ΔΙΑΝΑ, για να παραμείνει στην ελίτ του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ της ομάδας και υπόσχομαι πως μέσα από την δουλειά μου θα αποδείξω πως άξιζε η επιλογή τους προς το πρόσωπό μου».