Connect with us

stoplekto

Δάσος Χαϊδαρίου – Απόλλων Περιστερίου 2-2

Published

on

Άργησε να «ξυπνήσει» ο Απόλλων Περιστερίου που αν και έχανε με 0-2 από το Δάσος Χαϊδαρίου κατάφερε να κάνει το 2-2, ενώ λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή και έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει στη βαθμολογία τη δεύτερη  Αθηναΐδα που γκέλαρε.

Το Δάσος προηγήθηκε 2-0 χάρη σε τέρματα των Γαλατά(2′) και Ι. Λαδά(35′). Ο Απόλλωνας σοβαρεύτηκε στην επανάληψη και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με γκολ των Αλεξόπουλο(84′ πέν.) και Φίνου(88′). Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι στο 90′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φύγουν με το διπλό όταν πέναλτι που εκτέλεσε ο Αλεξόπουλος απέκρουσε ο Σαμπάνης.

Με δέκα παίκτες τέλειωσαν και οι δυο ομάδες το ματς λόγω αποβολών με απευθείας κόκκινη των Αθανασιάδη(62′) και Μαρινάκη(70′).

Διαιτητές: Α. Καραμπέκιος, Μέξης-Νικολάου

ΔΑΣΟΣ: Σαμπάνης, Π. Λαδάς, Λαχανάς, Λέζος, Παπαθανασάκης, Ι. Σιούλος Ι., Μαρινάκης, Σιούλος Π., Γαλατάς (75′ Μίτσεφ), Παλαιοπάνος (83′ Καρανικόλας), Ι. Λαδάς

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σπηλιόπουλος, Αναστασόπουλος, Νιέρης, Σαρδέλης (46′ Τελέπης), Καπελέρης, Γκρέμος, Φίνος, Αθανασιάδης, Ματζώρος, Αλεξόπουλος, Κασιώλας, Μόρκος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply