Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Δάφνη Ταμπουρίων- ΑΕ Χατζηκυριακείου 1-0

Published

on

Μια νίκη δίκαιη για τη Δάφνη Ταμπουρίων απέναντι στήν Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου 1953 που έκανε το χειρότερο της παιγνίδι από την αρχή τής αγωνιστικής περιόδου σε έναν αγώνα σκληρό με όχι πολλές φάσεις στις δύο εστίες.

Στο 20′ μια κεφαλιά του Μιχαηλίδη απέκρουσε ο γκολκίπερ της Δάφνης Κατσούλης. Στο 28′ ένα δυνατό σούτ τού Μπαλτιμά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι Στο 60′ έγινε το 1~0 με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κάλα Από το λεπτό αυτό μέχρι το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Διαμαντόπουλου είχαν μια ανούσια υπέροχη χωρίς να φτάνουν με αξιώσεις στο αντίπαλο τέρμα. Στο τελευταίο λεπτό τών καθυστερήσεων τα “Λιοντάρια” είχαν μια τριπλή ευκαιρία να σκοράρουν με τους Ευσταθίου, Κουγιουμτζή, και Μιχαηλίδη στην ίδια φάση αλλά δύο φορές ο γκολκίπερ Κατσούλης είπε όχι με υπέροχες αποκρούσεις και στη τρίτη περίπτωση ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα έσωσε τη Δάφνη ένας αμυντικός της.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η αλλαγή που έγινε στο 27′ για την ομάδα της Δάφνης. Ο Κοντός με το νούμερο 14 όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνος πέρασε στη θέση του Λάβδα. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε με το νούμερο 20. Ο διαιτητής Φωτιάδης αρνήθηκε να το γράψει στο φύλλο αγώνος και ο εκτελών χρέη αρχηγού της Ομάδος του Χατζηκυριακείου Νίνος δεν υπέγραφε το φύλλο αν δεν το έγραφε ο διαιτητής ο οποίος αρνιόταν πεισματικά να το γράψει (επ ουδενί λόγω δεν ήθελε να το γράψει γιατί άραγε;), μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Μανώλη Συνοδινό δέχτηκε να το γράψει στο φύλλο αγώνος.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι δύο ομάδες ως ένδειξη σεβασμού και πένθους στα θύματα της Εθνικης τραγωδιας τών Τεμπών ανηρτησαν μια φανέλα που εγραφε “Όταν φτάσεις πάρε με Τέμπη 28~2~2023”.

ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠΟΥΡΙΩΝ:  Κατσούλης, Πανταζόπουλος, Σέκα, Μετούσι, Φωτόπουλος, Καραγιάννης, Λάβδας (27′ Κοντός) Κάλα (62 Νομικός) Απριγιάν, Ραματιάς, Γκοβας (75 Χατζησταύρου).

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Κιλμπασάνης (40′ λ.τρ. Ρούσης) Διακογιάννης (68′ λ.τρ. Γιαννίκος) Τερζής(60′ Σαμουρίδης), Νίνος, Μπάλιας(60′ λ.τρ. Ευσταθίου) Κουγιουμτζής, Μπαλτιμάς, Μιχαηλίδης, Καραμπάση, Γεωργιάδης.