Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

“Δένει” την άμυνα με Φυσαράκη ο Ασπρόπυργος

Published

on

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η ομάδα του Ασπροπύργου με τις καθημερινές ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών υψηλού επιπέδου. Μια από αυτές είναι και η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Αποστόλη Φυσαράκη, ο υψηλόσωμος αμυντικός  την νέα περίοδο  επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς στο παρελθόν είχε προσφέρει με επιτυχία τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

O ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φυσαράκη Αποστόλη (αμυντικός). Με περηφάνια η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Αποστόλη Φυσαράκη!

Ο Αποστόλης που στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα μας, στη Γ εθνική κατηγορία, εχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ομάδες όπως ο Πανελευσινιακός , ο Ατρόμητος Αθηνών , ο Αθηναϊκός , ο Ατρόμητος Πειραιά , ο ΠΑΟΚ Κρουσώνα ,με τελευταία του στάση τον Βύζαντα Μεγάρων όπου διετέλεσε και αρχηγός του … Την τελευταία σεζόν ο έμπειρος αμυντικός σημείωσε στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής 7 γκολ!

Αποστόλη καλωσόρισες και πάλι στην οικογένεια της ομάδας μας και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και εκπλήρωση των στόχων του με την φανέλα της ομάδας μας.