Connect with us

3ος Όμιλος

Δήλωση Καβακα για τον αγωνα με τα Τρίκαλα

Published

on

Σταδιακή βελτίωση της ομάδας, απόκτηση ομοιογένειας, δοκιμές, αλλά συνάμα και προσπάθεια για αποτέλεσμα, είναι τα ζητούμενα για τον Τίμο Καβακά σε αυτή την έναρξη του δεύτερου κύκλου φιλικών προετοιμασίας του Αστέρα, αρχής γενομένης από το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στα Τρίκαλα.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, μιλώντας στο asterasamaliadas.gr δυο 24ωρα πριν το μεγάλο αυτό παιχνίδι, δεν παρέλειψε να καλέσει και τον κόσμο του Αστέρα να παρευρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο:
«Θα παίξουμε ένα φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας. Ένα ματς αξιόπιστο, με έναν αντίπαλο που έχει στόχο τη φετινή σεζόν την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Παίζουμε με μια πολύ ποιοτική ομάδα και το ματς αποτελεί ένα πολύ δυνατό τεστ για μας.
Εμείς καλούμαστε μέσα από τη διαδικασία των φιλικών να βρούμε και τη χημεία μας, αλλά και να δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μας ενδιαφέρει και η ουσία, που είναι και το αποτέλεσμα.

Δεν έχει καμία σημασία αν είμαι δέκα μέρες στην ομάδα. Νομίζω ότι όλες αυτές τις μέρες της προετοιμασίας τα παιδιά έχουν φορτωθεί με προπόνηση και είναι λογικό. Παρουσιάζουμε βελτίωση και θέλουμε να δούμε και στα φιλικά ένα κομμάτι αυτού που εφαρμόζουμε σ τις προπονήσεις.

Ελπίζω στο ματς αυτό να έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που έχουν ξοδέψει πολλά χρήματα, με ένα πλούσιο ρόστερ, ποιοτικότατη. Θα είναι λοιπόν ευκαιρία να έρθει και κόσμος και δει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply