Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δήλωση του Γενικού αρχηγού του Ολυμπιακού Λιοσίων για την έναρξη της νέας σεζόν…

Published

on

Ενοψη της εκκίνησης τη νέας σεζόν, ο Γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λουκάς Γεωργουσόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση…

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα σωματεία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλον τον κόσμο.
Ιδιαίτερα στην ομάδα μας τον Ολυμπιακό Λιοσίων εύχομαι να πρωταγωνιστήσει όπως πάντα άλλωστε.
Να συνεχιστεί η πολύ καλή οργάνωση και το πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια που έχει η ομάδα μας διαχρονικά και συνεχίστηκε και με την υπάρχουσα διοίκηση που ανέλαβε πέρσι και και συνεχίζει.
Ο ποδοσφαιρικός μας στόχος μετά την πολύ καλή πορεία που είχε η ομάδας μας στην περσινή περίοδο η οποία χτίστηκε από το μηδέν είναι να γίνει ακόμη ισχυρότερη ,να ανέβει κι άλλο στην βαθμολογία και του χρόνου να είναι άκρως ανταγωνιστική αφού θα έχει δυναμώσει περισσότερο και διοικητικά.
Πραγματικά ο πρόεδρος Παρασκευόπουλος Αντώνης, ο αντιπρόεδρος Χαραλαμπόπουλος Ιωάννης και όλη η διοίκηση καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε το έργο του έμπειρου κόουτς Παπαρούνη Νίκου και του επιτελείου του να γίνεται ευκολότερο, και τους ευχαριστούμε για τα πάντα που προσφέρουν στην ομάδα μας.
Μεγάλη είναι και η συνεισφορά του φιλάθλου κόσμου των Λιοσίων που στηρίζει όπως μπορεί την μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα της πόλης μας.
Με την έναρξη του πρωταθλήματος καλώ όλο τον φίλαθλο λαό του Ολυμπιακού Λιοσίων να στηρίξουν την αγνή προσπάθεια της ομάδας που στον όμιλο της φέτος είναι η ιστορικότερη.