Connect with us

stoplekto

Δήμαρχος Πειραιά – Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο Πειραιά

Η ιστορική ομάδα της πόλης μας που φέτος συμπληρώνει 97 χρόνια ζωής, είναι ένα σωματείο, το οποίο προσφέρει εδώ και δεκαετίες διέξοδο στα παιδιά και τους νέους της περιοχής.

Published

on

Τα συγχαρητήρια του στην ομάδα του Ατρόμητου Πειραιά για την άνοδο της στην Γ’ Εθνική κατηγορία, φρόντισε να στείλει ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης μέσω ανακοίνωσης στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Γιάννης Μώραλης αναφέρει χαρακτηριστικά:

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, η οποία ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Η επιτυχία αυτή για την ομάδα των Καμινίων μας γεμίζει χαρά, καθώς η ιστορική ομάδα της πόλης μας που φέτος συμπληρώνει 97 χρόνια ζωής, είναι ένα σωματείο, το οποίο προσφέρει εδώ και δεκαετίες διέξοδο στα παιδιά και τους νέους της περιοχής και όχι μόνο.
Παρά τις δύσκολες συνθήκες με τη διαχρονική έλλειψη αθλητικών χώρων, οι ομάδες του Πειραιά, οι αθλητές και όσοι τους στηρίζουν δείχνουν ότι με θέληση και πάθος για την ομάδα τους, μπορούν να επιτύχουν πολλά! Συγχαρητήρια σε όλους, στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο, στον Πρόεδρο Χρήστο Σδρένια και το Δ.Σ. του Συλλόγου για αυτή την επιτυχία!