Connect with us

slideshow

‘Δήμιος’ της ο… Σταματίου!

Ο έμπειρος μέσος με δυο γκολ και μια ασσίστ «πλήγωσε» την παλιά του ομάδα!

Published

on

Μεγάλα νίκη πέτυχε χθές το απόγευμα η ομάδα του Πανναξιακό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, καθώς επικράτησε με το ευρύ 5-0 της ΑΕ Κω, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του 8ου ομίλου. Ο νησιώτικος σύλλογος έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ιάκωβο Σταματίου, που σημείωσε δυο τέρματα και σέρβιρε άλλο ένα πέρασε ένα από τα πιο εύκολα απογεύματα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν έως τα τέλη του Γενάρη στους Δωδεκανήσιους. Επιπλέον οι «μπλε» με τον Γιώργο Βλαστό στον πάγκο τους μετρούν σε τρία παιχνίδια, ισάριθμες νίκες. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, πως ο Κρητικός τεχνικός έχει αλλάξει άρδην την ψυχολογία στα αποδυτήρια. Με αυτό το.. τρίποντο οι Ναξιώτες βρέθηκαν μετά από πολύ καιρό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας, έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο από τους Ρόδο και Περιστέρι, οι οποίοι κοντράρονται αύριο. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα. Κύριοι εκφραστές για τους Κυκλαδίτες ήταν οι Κολιούσης (5’), Καρούσης (8’) και Σταματίου (17’), οι οποίοι όμως είδαν τις προσπάθειες του να μην βρίσκουν στόχο. Τον… γόρδιο δεσμό για τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Βλαστού έλυσε στην εκπνοή του α΄ μέρους, ένας παλιός γνώριμος της ΑΕ Κω, ο Ιάκωβος Σταματίου. Συγκεκριμένα ο νεαρός μέσος μετά από ατομική ενέργεια και όμορφο πλασέ έγραψε το 1-0.

Το.. τέλειωσε στο δεκάλεπτο!

Το β’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, με το Τόσκα στο 53’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουτελιέρη να κάνει από κοντά το 2-0. Στο 60’ ο Σταματίου έλαβε θέση δημιουργού, καθώς ήταν αυτός που πάσαρε στον Καρούση για να σημειώσει το 3-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Σταματίου «τιμώρησε» ξανά την παλιά του ομάδα, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Δήμας τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’ βάζοντας τον επίλογο σε ένα ονειρικό απόγευμα για την ομάδα του.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Καζανάς, Καρατέλιος, Κολιούσης, Τόσκας, Παπαδόπουλος, Καρούσης (70′ Κατσάνης), Κουτελιέρης, Σταματίου (79′ Παναγιώτου), Δήμας, Σουσούνης (61′ Πολυκρέτης).

ΑΕ ΚΩΣ: Σανταμούρης (67 λ. τρ. Ντιμιτρίεβιτς), Ιωαννίδης, Ακριτίδης, Χατζηαντωνίου, Παρασκευάς, Βάσης, Αναστασιάδης, Εμμανουήλ, Μαργαρίτης (46′ Καματερός), Πης, Σιώμος.

Κυριάκος Παντζαρίδης

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply