Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δήμιος του Καματερού το Χαϊδάρι

Published

on

Η τελευταία ήττα που γνώρισε το Καματερό στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ ήταν πριν από 14 ματς όταν είχε χάσει από το Χαϊδάρι με σκορ 1-0. Εκ τότε η ομάδα του Νίκου Κουνάδη έτρεχε ένα αήττητο σερί το οποίο είχε φέρει τους νερατζούρι στην 2η θέση πίσω από το Ηράκλειο. Παρ’ όλα αυτά, το απόγευμα του Σαββάτου, η ομάδα του Μανώλη Παπαδόπουλου τιμώρησε και πάλι τους νερατζούρι μετά από 14 αγωνιστικές , αφού επικράτησε με το ίδιο σκορ αυτή τη φορά όμως στην έδρα του Καματερού. Οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλέυτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν με αποτέλεσμα να το πληρώσουν στο 67′ όταν ο Μπατής χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, με το Χαϊδάρι πλέον να βρίσκεται στην 2η θέση και να μειώνει τη διαφορά από το Ηράκλειο στους 13 βαθμούς

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Νίκος Κουνάδης)Ανδριόλας, Δαυίδ, Παπαϊωάννου (71′ Λιόνας), Γαλανός, Παππάς, Κλωνάρης (59′ Κουνάδης), Σπυρόπουλος Π., Μανάρας, Παναγιωτόπουλος, Μπούγιας, Τσιργιώτης (46′ Βασιλείου).

ΧΑΪΔΑΡΙ (Μανώλης Παπαδόπουλος) Μίχος, Πολίτης, Νούλας (59′ Δημητρακόπουλος), Πανταζόπουλος, Αρβανίτης, Μπατής, Καρώνας, Χριστούλης, Κοτσολάκος (75′ Μάλι), Ρούσα (52′ Κασάπης), Διαμάντης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply