Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Δίας Κορυδαλλού – Αστέρας Κερατσινίου 3-1

Published

on

Μια ακόμα νίκη για τον Δία Κορυδαλλού που επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Κερατσινίου και συνέχισε την πολύ καλή και αήττητη πορεία του. Οι Κορυδαλλιώτες πραγματοποίησαν σπουδαία απόδοση στο α΄ημίχρονο όπου σημείωσαν και τα τρία τέρματα τους .

Στο 10’ το σουτ του Σαλή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι ενώ δυο λεπτά αργότερα( 12’) ο Κάφταντζης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ . Με τον ίδιο τρόπο ο προωθημένος Πηλίδης «ζευγάρωσε » τα τέρματα της ομάδας του στο 14’. Στο 36’ ο Νούχο με γυριστό σουτ έγραψε το 3-0.

Οι φιλοξενούμενο ι προσπάθησαν στην επανάληψη , αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Καφεντζή στο 53’. Καλός ο διαιτητής Ζερβάκης.

ΔΙΑΣ : Δόνας, Πηγουνάκης( 74’ Πάλλης) , Ρίζος( 46’ Μπουρογιαννόπουλος) , Πηλίδης, Παρασκευόπουλος, Πούλιας , Κάφταντζης( 90’ Ντούτσιας) , Χαρατσάρης, Νούχο , Σαλής( 87’ Πιταράκης) Σκούταρης

Ν. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡ.: Λυμπέρης, Καζαντζίδης Τούρλας, Ζαχαρόγλου, Ιωσηφίδης, Λιτσάι(34’ Πάχος) , Καφεντζής Λουκάτος( 90’ Καλαφάτης ) Σιάγκας( 46’ Μπαζαρόγλου ) Μακαρονάς, Δρογγίτης ( 46’ Μαυρίδης )