Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δίκαια η Νέα Ιωνία 2-0 τον ΓΣ Καισαριανής

Published

on

Ανώτερη σε όλο το ματς η Νέα Ιωνία επικράτησε με 2-0 επί του ΓΣ Καισαριανής και ξεκίνησε ιδανικό τρόπο το νέο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μάκη Παπαδόπουλου κυριάρχησε σε όλο το ματς και έφτασε απόλυτα δίκαια στη νίκη. Θα μπορούσε μάλιστα να πετυχει περισσότερα γκολ, αλλά πότε η ατυχία και πότε ο εξαιρετικός γκολκίπερ Ντόνι δεν της το επέτρεψαν…

Στο 10′ ο Κασάπης είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, με τους γηπεδούχους να απαντάνε στο 20′ όταν ο Ντιρμίσι με φάουλ έστειλε επίσης τη μπάλα στο δοκάρι. Το σκορ άνοιξε στο 56′ όταν το σουτ του Ντιρμίσι βρήκε το δοκάρι, η μπάλα έφτασε στον Κώστα Παπαδόπουλο που έξοχο ψηλοκρεμαστό σουτ λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 82′ ο Αδαμόπουλος.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παπουτσής, Αδαμόπουλος (89′ Τζαμάι), Γερόλυμος, Μπάστας, Νταϊφώτης, Κούντου, Κομνηνος (74′ Φρατζέσκος), Παπαδόπουλος Κ. (89′ Χρονοπουλος), Παπαδόπουλος Μ., Ντιρμίσι (86′ Αγγελης), Ουτσικας (74′ Πετράς).

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣΝτόνι, Τζίτζης, Μαρίνης, Αϊβάζης, Γιαννουλάκης, Σουλκο (72′ Πεμάι),Μιράκα (57′ Αγκόλι) , Πατερίτσας, Γεωργιου (57′ Γκλεζάκος), Νίκου (72′ Πλακάλι), Κασάπης (57′ Μακαρονάς).