Connect with us

Γ Εθνική

Δίκαια ο Αγροτικός Αστέρας 2-0 τον ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Μια ανάσα από την άνοδο βρίσκεται πλέον ο Αγροτικός Αστέρας, που επικράτησε με 2-0 επί του ΠΑΟ Ρουφ που γνώρισε την πρώτη του ήττα.

Ετσι η ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη έφτασε τους 7 βαθμούς και οδηγεί την κούρσα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 6 και είναι στη 2η θέση μαζί με την Παναχαϊκή. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟ Ρουφ αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις, ενώ δεν είχε στον πάγκο τον Ισίδωρο Σταυριανό που έμεινε στην Αθήνα λόγω προβλήματος υγείας.

Στο 9′ ο Σαρβανίδης έκανε το 1-0, με τον Μελισσόπουλο στο 37′ να κάνει το 2-0, που έμεινε μέχρι το τέλος. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Σαρβανίδη με 2η κίτρινη κάρτα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Στρατηλάτης, Ζουλούμης, Ψάλτης, Νικολαΐδης, Ευθυμιάδης, Βοσκόπουλος, Σαρβανίδης, Ζαφειρίδης, Καθάριος (84′ Πορτοκαλάς), Χαλκιαδάκης (71′ Παπακωνσταντίνου), Μελισσόπουλος (84′ Κεχαγιάς).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Βενάρδος, Ζάχι (46′ Λαθούρης), Οικονομόπουλος, Γκιοατά, Αλεξίου, Νιτσάκης, Χατζηλάμπρος, Νατσιόπουλος (71′ Στεφάνοβιτς), Φιλιμέγκας (85′ Θεοδώρου), Ψυχογιός.