Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δίκαια ο Πανερυθραϊκός 2-0 εκτός την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Πανερυθρα’ι’κός επικράτησε εκτός έδρας επί της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων με 2-0.

Ετσι, έφτασε τους 4 βαθμούς, ενώ η Ελπίδα έμεινε στους 3.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν από την αρχή τα ηνία του παιχνιδιού και είχαν πολύ καλές ευκαιρίες να προηγηθούν, αλλά έπεσαν πάνω στον καταπληκτικό γκολκίπερ Κυρίου, που σε 4 περιπτώσεις σταμάτησε τις προσπάθειες των αντιπάλων της. Στο 7′ ο Σουμελίδης έπιασε καρφωτή κεφαλιά με τον Κυρίου να κάνει εκπληκτική επέμβαση, ενώ στο 12′ η κοντινή προβολή του Παπαναστασίου πέρασε ελάχιστα άουτ.Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 19′ σε μαρκάρισμα πάνω στον Μπαμπαλούκα, αλλά ο διαιτητής είπε παίζετε.

Στο 32′ ο Κυρίου και πάλι έσωσε την εστία του σε τετ-α-τετ του Παπαναστασίου, ενώ το ίδιο έκανε στο σουτ του Σπάρταλη στο 36′ και στην κεφαλιά του Μπαμπαλούκα στο 43′. Λίγο έλειψε πάντως να προηγηθεί η Ελπίδα στο 45′ όταν στη μοναδιική καλή στιγμή της σε όλο το ματς ο Τσοπανάκος βρήκε τον Αδαμόπουλο που πλάσαρε, αλλά ο Τζαφάι έκανε καταπληκτική επέμβαση.

Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να ελέγχουν το ματς, χωρίς όμως να έχουν τις ευκαιρίες που είχαν στο πρώτο μέρος. Κατάφεραν τελικά να ανοίξουν το σκορ στο 70′ όταν ο Απειρανθίτης με έξοχη μπαλιά βρήκε τον Σπάρταλη που με άψογο πλασέ έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς να τα καταφέρουν, και στο 90+3′ ο Απειρανθίτης και πάλι βρήκε τον Κουτσουπιά που απέφυγε και τον γκολκίπερ και έκανε το τελικό 0-2.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Κυρίου, Στεργίου, Μαρκουλής (57′ Καλκάνης), Παπαπαναγιώτου, Ντέντια, Δούκας (76′ Μαυρογιάννης), Παρασκευόπουλος (85′ Μαλαμίδης), Αθανασόπουλος, Αδαμόπουλος, Τσοπανάκος, Γεωργακόπουλος.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΊΚΟΣ: Τζαφάι, Σουμελίδης, Μωρα’ι’τάκης (87′ Αγουρίδας), Γεωργακόπουλος, Μπαλλής (63′ Νταλλένγκα), Κουβαράς, Σπάρταλης, Απειρανθίτης, Μπαμπαλούκας, Καφετζής (83′ Κουτσουπιάς), Παπαναστασίου (83′ Αραμπαντζής).