Connect with us

6ος Όμιλος

Δίκαια πρωταθλήτρια η Προοδευτική

Published

on

Το βαθμό που χρειαζότανε για να τερματίσει στην πρώτη θέση του 6ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής εξασφάλισε η Προοδευτική με το 1-1 επί του ισχυρού Πανελευσινιακού. Πρώτοι μάγκες οι “βυσσινί” του Δημήτρη Αρναούτη, κατάφεραν να δείξουν την σταθερότητα που απαιτείται και να κόψουν πρώτοι το νήμα του πρωταθλήματος, που τους δίνει τη δυνατότητα να ανέλθουν μέσω των μπαράζ στη Β’ Εθνική.

Σε ένα και πάλι γήπεδο Νίκαιας με πολύ κόσμο, η Προοδευτική αντιμετώπισε σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο τον Πανελευσινιακό, ο οποίος χρειαζόταν τη νίκη, για να “κλέψει” την πρωτιά. Μάλιστα η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν έβαλε δύσκολα στους “βυσσινί”, καθώς άνοιξε το σκορ με ένα ανέλπιστο γκολ του Λάμπρου στο 14′. Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν σημάδια άγχους, καθώς δυσκολευόντουσαν να φτάσουν στην περιοχή του Γκλώτσου, έχοντας σαν λύση μακρινά σουτ. Η λύτρωση όμως ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Κρητικός “μίλησε'” και με ένα παλληκαρίσιο γκολ ισοφάρισε σε ένα πολύ κομβικό σημείο, επαναφέροντας και τα  χαμόγελα στις κερκίδες του γηπέδου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με την Προοδευτική να δείχνει διάθεση να κρατήσει το σκορ και να εκμεταλλευτεί κάποιο κενό στην άμυνα του Πανελευσινιακού, ο οποίος μέχρι τη λήξη κυνήγησε όσο μπορούσε το ματς.

Το τελικό σκορ έστειλε στα “ουράνια” παίκτες και φίλους της Προοδευτικής, που πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Άψογος ο διαιτητής Σταυρουλάκης(Ρεθύμνου).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Παρασκευόπουλος(65′ Δημακάκος), Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Ποτουρίδης, Μακρυγιάννης(72′ Μακρίδης), Κρητικός, Θεοδωρίδης(82′ Νάστος), Κυριαζής(82′ Τσιαβός).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(Μουράτ Σεροπιάν): Γκλώτσος, Μανδαμαδιώτης, Λάμπρου, Συριόπουλος, Παπατζίκος, Λώλος(61′ Λαζαρίδης), Αντωνακόπουλος, Μπούσης, Σεκούμπα(84′ Βαγγέλης), Ερέρα, Μουσκάι(61′ Κατίδης).