Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δίκαια το Γαλάτσι 2-0 το Ηράκλειο

Πάθος, γκολ και αποβολές είχε το παιχνίδι.

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο ο ΠΑΣ Γαλάτσι γιόρτασε την έναρξη του πρωταθλήματος και την επιστροφή του μετά ένα χρόνο στην Α Κατηγορία. Η ομάδα του Γαλατσίου νίκησε καθαρά την Α.Ε Ηρακλείου με 2-0 και έβαλε τους τρεις πόντους στο λογαριασμό της.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, οι δύο ομάδες είχαν πάθος για τη νίκη (υπήρξαν δύο αποβολές) και δύο στημένες φάσεις έκριναν την έκβασή του. Ο Αλβέρτος Παπαδάκης είχε στήσει πολύ καλά το Γαλάτσι ενώ ο Λευτερής Αλεξάκης ανακάτεψε τα χαρτιά του όταν η ομάδα έμεινε με δέκα,

Στο 18΄ο διαμόνιος Καστρίτης μπήκε μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα του Ηρακλείου Περτσά. Ο διαιτητής Παπαπέτρου καταλόγισε την εσχάτη ποινών και έδειξε κόκκινη κάρτα στον πορτιέρο των φιλοξενουμένων. Κάτω από τα δοκάρια πήρε τη θέση ο Διαμαντάρας που πέρασε στη θέση του Ζαμπαρά και ο Σπανός από τα 11 βήματα έγραψε το 1-0.

Η ομάδα του Ηρακλείου παρά το αριθμητικό μειονέκτημα προσπάθησε για την ισοφάριση και λίγο έλειψε να την πετύχει στο 29΄με τον Σπυρόπουλο που σε τετ α τετ με τον Φραγκουλόπουλο πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκει στους γηπεδούχους όταν ο Επταήμερος έπιασε ένα σουτ από πλάγια και η μπάλα πέρασε σύριζα από το αριστερό δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Ηράκλειο μπήκε πιο αποφασιστικά με τους Καφετζή και Σπυρόπουλο να είναι διαρκείς απειλές για την εστία του Γαλατσίου. Στο 50΄ ο Καφετζής μπήκε μόνος του στην περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή ο Φραγκουλόπουλος έπεσε στα πόδια και απέτρεψε την σίγουρη ισοφάριση. Στο 56΄ ωραίο γυριστό σουτ του Σπυρόπουλου πέρασε ξυστά από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 62΄ οι δύο ομάδες ήρθαν στα ίσα αριθμητικά καθώς αποβλήθηκε ο Επταήμερος με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 76΄ γυριστή κεφαλιά του Σπανού από φάουλ δεν πρόλαβε ο Μπέρμπεκ, στο 78΄ μετά από κόρνερ ο Παπαναστασίου έπιασε κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ, στο 79΄ μετά από ωραίο γύρισμα του Καφετζή ο Λέκκας δεν μπόρεσε να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα. Στο επόμενο λεπτό έγινε η δεύτερη στημένη φάση που έκρινε το παιχνίδι. Ο Παπαναστασίου από αριστερά εκτέλεσε κόρνερ και είδε την μπάλα να πηγαίνει απευθείας στα δίχτυα του Διαμαντάρα.

Από το Γαλάτσι ξεχώρισαν οι Καστρίτης που κάνει τη διαφορά στην επίθεση της ομάδας , Παπαναστασίου , Φραγκουλόπουλος και Αλμύρας. Από το Ηράκλειο πολύ καλοί οι Καφετζής, Σπυρόπουλος, Πετρίτσης και Κωνσταντινίδης. Καλή η διαιτησία των Παπαπέτρου, Αργυρού και Καρατζήκα.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Φραγκουλόπουλος, Φετάνης, Επταήμερος, Κοσκινάς, (45΄λόγω τραυματισμού Μπέρμπεκ), Σπανός, Ζούκας, (66΄ Θεοχάρης), Θεοδωρακάτος, Αρμύρας, Καστρίτης, (77΄Μπουρτζαλιάνι),Παπαναστασίου, Παπαβασιλείου.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Περτσάς, Αναγνωστόπουλος, (46΄Τσαλιαγκός), Λιόνας, Κωνσταντινίδης, Πετρίτσης, Λέκκας, Κατσούλης, Δαυϊδ, (77΄ Κακαμπάκος), Ζαμπαράς, (19΄ Διαμαντάρας), Καφετζής, Σπυρόπουλος.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply