Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Δίκαιη πρόκριση για τον Αττικό, 3-1 εκτός την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Με όπλο την ποιότητα και την εμπειρία του, ο Αττικός επικράτησε δίκαια εκτός έδρας επί της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων με 3-1 και προκρίθηκε στρην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Στο 14′ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία, όταν αρχικά το σουτ του Σινανάι κόντραρε σε αμυντικό, η μπάλα στρώθηκε στον Πατέλη που σούταρε, με τον Νικολίτσα να διώχνει εντυπωσιακά. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 16′ όταν ο Πάσχος με ωραία ατομική ενέργεια και συρτό σουτ από το ύψος της περιοχης έκανε το 1-0. Λίγο έλειψε μάλιστα να αυξήσουν το προβάδισμα τους στο 24′ όταν από γύρισμα του Πάσχου ο Κοτταρίδης από πολύ καλή θέση σούταρε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεδα, και στο 27′ ‘εφτασαν στην ισοφάριση όταν ο Πατσιούρας έκανε καταπληκτική κούρσα από δεξιά και γύρισε στον Πατέλη, που με σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 1-1. Στο 35′ έφτασαν στην ανατροπή όταν ο Καλομοίρης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2.

Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική πρωτοβουλία, αλλά αδυνατούσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απειλούσαν, στο 64′ με το σουτ του Ρεζτσόβ να περνάει λίγο άουτ και στο 85′ με τον Σινανάι να σουτάρει και τον Νικολίτσα να σώζει την εστία του. Τελικά στο 89′ ο Σινανάι έφυγε στην πλάτη της άμυνας, απέφυγε και τον γκολκίπερ και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΕΛΠΊΔΑ ΑΓΊΩΝ ΑΝΑΡΓΎΡΩΝ: Νικολίτσας, Κίτσος, Γιαμαρέλος (70′ Μάρκου), Παππάς, Κουνάδης­, Λάνη, Ροκανάς (70′ Ζενουνλάρι), Λιαγκόζης, Τσοχαντάρης, Πάσχος (54′ Κασνέτση), Κοτταρίδης.

ΑΤΤΙΚΌΣ: Στρουμπούλης, Καμηλάκης, Κοντόπουλος (63′ Σμυρνιώτης), Χιονάς, Κοτούλιας, Αθανασόπουλος, Ρεζτσόβ, Πατσιούρας, Σινανάι (90’ Τζήλιος), Πατέλης, Καλομοίρης