Connect with us

6ος Όμιλος

Δίπλα στο συνάνθρωπο ο Εθνικός Πειραιά

Published

on

Μέσω δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του (ethnikosfc.org) η ομάδα του Εθνικού Πειραιά έκανε γνωστό ότι στηρίζει το συνάνθρωπο και γι αυτό το λόγο αντιπροσωπεία της ομάδας οπως ο ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Γεωργάρας, συνοδευόμενος απο τους Παναγιώτη Κομνηνό, Παύλο Μακρυγιάννη, Νάσο Γερόλυμο, Γιώργο Κατίδη και Παναγιώτη Βλάχο, έδωσαν το παρών στον Ιερό Ναό Αγιου Σπυρίδωνος της Ιεράς Μητροπόλεως διανέμοντας τρόφια και άλλα βασικά αγαθά σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Αναλυτικά, το κείμενο

Οι ανάγκες των δεινοπαθούντων συνανθρώπων μας δεν σταματάνε ποτέ. Αντιθέτως, όταν πλησιάζουν Άγιες μέρες η έλλειψη βασικών αγαθών και η ανάγκη για θαλπωρή -που μόνο ο ίδιος ο άνθρωπος προς τον συνάνθρωπο του μπορεί να προσφέρει- γιγαντώνονται.  

 Πιστή στις αρχές και στις αξίες της, η Διοίκηση του Εθνικού με κύριο γνώμονα την στήριξη της στις αδύναμες κοινωνικά ομάδες και με σκοπό να προσφέρει μια μικρή αίσθηση ανακούφισης στον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται, παρέστει σήμερα το μεσημέρι στις 12:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά προκειμένου να διανείμει τρόφιμα και άλλα βασικά αγαθά. 

Εκ μέρους της Διοίκησης, τον Εθνικό εκπροσώπησε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Γεωργάρας, συνοδευόμενος απο τους Παναγιώτη Κομνηνό, Παύλο Μακρυγιάννη, Νάσο Γερόλυμο, Γιώργο Κατίδη και Παναγιώτη Βλάχο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply