Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δανεικός στην Λαύρα Αργυρούπολης ο Αράχωβας

Published

on

Ο δεκαοκτάχρονος τερματοφύλακας Γιάννης Αράχωβας αποτελεί γέννημα θρέμμα της ακαδημίας της Διάνα Ηλιούπολης.

Ο νεαρός πορτιέρο αγωνίστηκε καθόλη την διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου ως δεύτερος τερματοφύλακας πίσω από τον Χρήστο Κόρρα. Σε κάποια παιχνίδια χρησιμοποιήθηκε από τους προπονητές του ανδρικού τμήματος της Διάνα ως βασικός σε αγώνες της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Αλησμόνητο αποτελεί το παιχνίδι του Γιάννη Αράχωβα τον Απρίλιο στο δεύτερο δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης απέναντι στο Χαλάνδρι.

Ο Γιάννης αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του συγκεκριμένου παιχνιδιού, οδήγησε την Διάνα στην νίκη και σε υποβιβασμό το ιστορικό Χαλάνδρι….

Με κοινή απόφαση του προπονητή και του διοικητικού συμβουλίου της Διάνα, ο Γιάννης Αράχωβας δόθηκε ως δανεικός στην Λαύρα Αργυρούπολης, ομάδα που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Πριν από λίγο ο Γιάννης ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την μετακίνησή του στην ομάδα της Αργυρούπολης.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον Γιάννη καλή επιτυχία και είμαστε βέβαιοι ότι η Λαύρα θα έχει το καλύτερο παθητικό στο νέο πρωτάθλημα.