Connect with us

slideshow

Δείπνο φιλίας ΑΟΑΝ – Χανίων

Published

on

Οι άριστες σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια μεταξύ του ΑΟ Αγίου Νικολάου και του ΑΟ Χανίων ενισχύθηκαν κι άλλο μετά το τέλος του φιλικού μεταξύ των δύο ομάδων στη Νεάπολη.

Η διοίκηση του ΑΟΑΝ με πρωτοβουλία του προέδρου κ. Ψυλλάκη παρέθεσε δείπνο στα μέλη της αποστολής της ομάδας των Χανίων στο οποίο έδωσε το παρών και όλη η ομάδα του Αγίου Νικολάου.

Έτσι οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα, να ανταλλάξουν απόψεις για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά που ξεκινάει τον επόμενο μήνα και να χαλαρώσουν μετά από ενενήντα λεπτά ενός αγώνα που αν και ήταν μόλις το δεύτερο φιλικό και για τις δύο ομάδες είχε αρκετή ένταση και ενδιαφέρον αγωνιστικά.

Μάλιστα οι Χανιώτες παραπονέθηκαν φιλικά προς τους παίκτες του ΑΟΑΝ καθώς μετά την ήττα τους από τους νεοφώτιστους στη Γ’ Εθνική ο προπονητής του ΑΟ Χανιά Μουράτ Σεροπιάν ακύρωσε το ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του και το αντικατέστησε μάλιστα με διπλή προπόνηση.

Ο κόουτς της ομάδας των Χανίων αποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά το κάλεσμα σε δείπνο σε γνωστό εστιατόριο στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου αφού τον συνδέουν μόνο καλές αναμνήσεις από το πέρασμα του από τον ΑΟΑΝ, ενώ από τον Άγιο Νικόλαο κατάγεται και ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες των Χανίων ο Γιώργος Πυθαρούλης.

Αγωνιστικά τώρα ο Νεκτάριος Στάθης ζήτησε από τους παίκτες του να αφήσουν πίσω τη φιλική νίκη επί των Χανίων και να επικεντρωθούν στο αυριανό (6 μ.μ.) φιλικό στον Κρουσώνα με τον τοπικό ΠΑΟΚ που θα αγωνιστεί όπως και ο ΑΟΑΝ στη Γ’ Εθνική. Ο προπονητής του Αγίου Νικολάου θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια καινούρια συστήματα και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε μια ομάδα που έχει ενισχυθεί σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Τέλος εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου έλαβε ο Μάνος Μπαριτάκης που αναρρώνει πλέον στο σπίτι του στην Ιεράπετρα από την επέμβαση αφαίρεσης της σκωλικοειδούς απόφυσης που υποβλήθηκε πρόσφατα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις σε είκοσι περίπου ημέρες.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply