Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Δεκτή η έφεση της Χαραυγής!

Published

on

Η Επιτροπή Εφέσεων της  ΕΠΟ με την υπ΄ αριθμ΄ 2/7-1-2016 απόφαση δέχεται  τυπικά και κατ΄ ουσία την έφεση του σωματείου Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ κατά  της υπ΄ αριθμ 28/2015 απόφαση της Π.Ε. της ΕΠΣΠ και του σωματείου Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ.

Κατακυρώνει τον  αγώνα  κυπέλλου Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ – Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ με τέρματα 3-0 σε βάρος του σωματείου Α.Ε.ΝΙΚΑΙΑ  ενώ της επιβάλλει χρηματική ποινή 300 ευρώ.

Βάσει του άρθρου 19 του ΚΑΠ μια ομάδα δεν δικαιούται να έχει στο δυναμικό της περισσότερους από 5 αλλοδαπούς άνω των 18 ετών . Η ΑΕ Νίκαια  διαθέτει συνολικά 9 ξένους οι περισσότεροι από τους οποίους είναι ανενεργοί.

« Όταν ζητήσαμε το καλοκαίρι να κάνουμε ομαδική αποδέσμευση επειδή είχαμε αρκετά παλαιά δελτία δεν μας το επέτρεψαν από την ΕΠΟ επειδή δεν διαθέταμε πάνω από 140 αθλητές » δήλωσε η πρόεδρος του συλλόγου Ειρήνη Μωυσιάδη που θεωρεί άδικη την απόφαση και όπως τόνισε θα προσφύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο.

*Ικανοποίηση επικρατεί στη Χαραυγή μετά την κοινοποίηση της απόφασης . Χαρακτηριστικά από τον σύλλογο εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΑΕ Χαραυγή ευχαριστεί την Ελληνική Δικαιοσύνη τους πέντε τακτικούς δικαστές που ερμήνευσαν σωστά τον νόμο και εύχεται η απόφαση αυτή που είναι επαναστατική να είναι προς το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου , έτσι ώστε όλες οι ομάδες να οργανωθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς και τους νόμους που διέπουν το ποδόσφαιρο.»