Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Μαρίνου Πολυμέρη στον ΓΣ Καισαριανής

Published

on

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΓΣ Καισαριανής κάνει γνωστό ότι δεν γίνεται δεκτή η παραίτηση του προπονητή της ομάδας Μαρίνου Πολυμέρη, και πως ο νεαρός και ικανότατος τεχνικός συνεχίζει κανονικά στο τιμόνι της ομάδας.

Το δελτίο Τύπου…

Ο σύλλογος μας ως πάγια τακτική έχει να στηρίζει τα πρόσωπα που τα προηγούμενα χρόνια με την εργατικότητα τους, τον επαγγελματισμό τους και την προσωπικότητα τους βοήθησαν ώστε ο ΓΣ Καισαριανής να ανέβει επίπεδο.

Φέτος σε μια χρονιά με μεγάλες απαιτήσεις το ξεκίνημα μας στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών κρίνεται ικανοποιητικό αφού το ποδοσφαιρικό μας τμήμα και η τεχνική ηγεσία καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η ομάδα μας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός δύσκολου μαραθωνίου.

Την περασμένη Κυριακή ο προπονητής μας, κ. Μαρίνος Πολυμέρης, έκρινε ότι για το καλό του συλλόγου θα έπρεπε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία πιστεύοντας με αυτό το τρόπο ότι θα βοηθούσε στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.

Μετά από διοικητικό συμβούλιο που έγινε αποφασίστηκε η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στην τεχνική ηγεσία που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου, προσφέροντας τα τελευταία τέσσερα χρόνια αμέτρητες χαρές στην ομάδα μας και στην πόλη της Καισαριανής.

Ως εκ τούτου, οι παραιτήσεις του κ. Πολυμέρη και των συνεργατών του (Νίκου Πίττα και Ευθύμιου Σούρα) δεν γίνονται αποδεκτές. Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι για το στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν.

Ο ΓΣ Καισαριανής βρίσκεται στις “16” καλύτερες ομάδες της Αθήνας (Κύπελλο ΕΠΣΑ) και στην τιμητική 7η θέση στο δυσκολότερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε προκειμένου να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Όλοι μαζί: Τεχνική ηγεσία, παίκτες, διοίκηση και κόσμος θα δουλέψουμε ώστε να κάνουμε την πόλη μας περήφανη.

Στα δύσκολα… πότε δεν κάναμε πίσω, αντιθέτως, δουλέψαμε, βελτιωθήκαμε και κάναμε βήματα προόδου. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα.