Connect with us

Γ Εθνική

Δεν έγινε το Χαραυγιακός- Παναρκαδικός

Published

on

Δεν ξεκίνησε ποτέ ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας του Χαραυγιακού με τον Παναρκαδικό για τον 5ο όμιλο της Γ’Εθνικής στο γήπεδο της Ηλιούπολης.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με μόλις επτά ποδοσφαιριστές, έχοντας δηλώσει από το βράδυ της Τρίτης αδυναμία να αγωνιστούν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού σε ποδοσφαιριστές. Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ δεν προχώρησε στην αναβολή του αγώνα, καθώς τα αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τον σύλλογο της Τρίπολης έδειχναν ότι ορισμένα από τα τεστ είχαν γίνει σε φαρμακείο και όχι σε ιατρικά διαγνωστικά κέντρα όπως προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο. Έτσι, η αποστολή του Παναρκαδικού αναγκάστηκε να ταξιδέψει στην Αθήνα και να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με επτά ποδοσφαιριστές.

Πλέον, για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναρκαδικός έχει ήδη υποβάλει ένσταση κατά της απόφασης της διοργανώτριας Αρχής να μην αναβάλει το παιχνίδι.

Στο φύλλο αγώνος αναφέρονται τα εξής: «O αγώνας δεν έγινε διότι την προκαθορισμένη ώρα έναρξής του, η φιλοξενούμενη ομάδα ‘Παναρκαδικός’ παρουσιάστηκε στο γήπεδο με επτά ποδοσφαιριστές. Πραγματοποίησα είσοδο και με τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και μετά από μη προσέλευση άλλων ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας, αποχώρησα και έκλεισα το φύλλο αγώνος».