Connect with us

5ος Όμιλος

Δεν έΧασε, γυρίζει με κέρδη!

Published

on

Με την ισοπαλία γυρίζει από την Εύβοια ο Αιολικός, που ήρθε 0-0 στην έδρα της Νέας Αρτάκης, στη δική του πρεμιέρα στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο αγώνας θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ διαφορετικά για την ομάδα της Μυτιλήνης, που βρέθηκε να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βρονταρά στο 54ο λεπτό, ωστόσο παρά το αριθμητικό μειονέκτημα  κρατήθηκε στο ματς από τις αποκρούσεις του Σφύρλα και θα μπορούσε να φύγει ακόμα και με τη νίκη, αν ο Ματάι προς τη λήξη έβρισκε στόχο σε τετ α τετ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 16′ με σουτ ο Βεζυρτζόγλου, το οποίο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Βρονταράς. Ο Αιολικός απάντησε στο 18′ με ένα αδύναμο σουτ του Καλόμπο έξω από την περιοχή, ενώ στο 29′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιπά μέσα στη μικρή περιοχή, με τον τερματοφύλακα της Νέας Αρτάκης να μπλοκάρει στη γραμμή.

Η ομάδα της Εύβοιας ανέβασε την απόδοση της λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και έχασε διπλή ευκαιρία στα τελευταία λεπτά, αρχικά στο 42′ σε σουτ του Καραλή που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στο 45′ σε νέο σουτ του Βεζυρτζόγλου, που μπλόκαρε ο Βρονταράς.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Αιολικός έφτασε κοντά στο γκολ στο 49ο λεπτό με τον Τσομπανέλλη, ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βρονταρά (54′) με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση!

Η εξέλιξη αυτή άλλαξε τα πλάνα των Γεωργαρά-Παππά, βγάζοντας τον Καλόμπο από τον αγώνα για να περάσει ο νεαρός Σφύρλας κάτω από τα δοκάρια, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη φάση του 88ου λεπτού, όταν μπλόκαρε εντυπωσιακά το γυριστό σουτ του Βεζυρτζόγλου.

Ένα λεπτό μετά, στο 89′, ο Αιολικός έφτασε μια ανάσα από το να κερδίσει το ματς, όταν ο Κατσίκης έβγαλε κάθετη πάσα στον Ματάι, που νικήθηκε όμως στο τετ α τετ από τον Ναβροζίδη. Το 0-0 έμεινε ως το τέλος και ο Αιολικός επιστρέφει με τον βαθμό από την Εύβοια.

Συνθέσεις:

ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ: Ναβροζίδης, Τσίγκας, Καραλής (70′ Κολιόπουλος), Μπελίτσος, Καραμπάς, Μαυρόπουλος, Χατζηστάμου, Ζαχαρόπουλος (24′ λ. τρ. Πατερίτσας), Βεζυρτζόγλου, Παπαδάκης (63′ Σπανός), Καραντάκης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Βρονταράς, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Κρητικός, Βαλιός, Τσομπανέλλης (85′ Δρακούλης), Καλόμπο (55′ Σφύρλας), Κατσίκης, Τσιπάς, Μπουρούς (80′ Ματάι), Λαζαρίδης (87′ Μπάρκας)

sportlesvos.gr