Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Δεν αφήνει την κορυφή ο Διαγόρας Αιγάλεω, 2-0 εκτός τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Published

on

Εστω και δύσκολα ο Διαγόρας Αιγάλεω κατάφερε να λυγίσει την σθεναρή αντίσταση του Θρίαμβου Χαϊδαρίου και να επικρατήσει εκτός έδρας με 2-0.

Εφτασε έτσι τους 20 βαθμούς και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με Αττικό και Λαύρα Αργυρούπολης. Ο Θρίαμβος έκανε μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς, και παραμένει χωρίς νίκη με 3 βαθμούς στην 15η θέση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Διαγόρα ο Γιώργος Μπότης, που με δύο προσωπικά γκολ στο 79′ και στο 85′ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ο Διαγόρας αγωνίστηκε με 10 παίχτες από το 82′ όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Σιδηρόπουλος.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Κώστας Κοσκινάς): Μίχος, Αλεφραγκής, Σφίχτης, Σαρδέλης (83′ Περδλίκας), Χήτος, Μαργαρώνης (83′ Αποστολάκης), Μπάρκας, Τσακαλάκης (67′ Φαράκλας), Βλασσόπουλος, Παπανικολάου, Μπαγιαρτάκης (76′ Κόλλιας).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Βασίλης Βόγλης): Τελατινίδης, Κουρατόρας, Μελής (46′ Κολοβός), Σκλαβενίτης, Μαρτίνος, Ζήκος, Μπότης, Κόρμπος, Σιδηρόπουλος (46′ Δήμος), Μουράτης, Ανδρονιώτης (46′ Σπανουδάκης).