Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δεν βλέπει κανέναν ο Αστέρας Καισαριανής, με σούπερ Σαπαλίδη 4-0 τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Published

on

Κάθε εβδομάδα αποδεικνύει ότι η άνοδος είναι καθαρά θέμα χρόνου πλέον ο Αστέρας Καισαριανής…

Η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου επικράτησε πολύ εύκολα επί του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης με 4-0 και ανέβηκε στους 55 βαθμούς, βλέποντας τη διαφορά από τους διώκτες του να εκτοξεύεται στους 15 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν σε καμία στιγμή να αντιδράσουν, και έμειναν στους 24 βαθμούς.

Στο 14′ ο Σαπαλίδης έκανε το 1-0,  Στο 38′ ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Αποστόλου με απευθείας κόκκινη, ενώ στο 45′ ο Ζέλο έκανε το 2-0. Στο 50′ η προσπάθεια του Ραχήμ σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στη συνέχει ο συνήθης ύποπτος Σταμάτης Σαπαλίδης με άλλα δύο γκολ στο 69′ και στο 89′ διαμόρφωσε το τελικό 4-0, κάνοντας χατ τρικ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Φουτράκης, Κάρδαρης, Λεβέντης, Πάλμος (46′ Μουσταφίδης), Μαραγκουδάκης, Γεραγωτέλλης, Ζέλο (64′ Κουκοβίνης), Σταμούλης (64′ Ψαραδέλης), Σαπαλίδης, Ραχήμ (73′ Σμυρνάκης), Κραψίτης (64′ Ρεντζής).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Σάκης Βερούτης): Χριστοδουλίδης, Αποστόλου, Βιτορεάνου (54′ Καραγεώργος), Καραβίδας, Φάκης, Δούκας, Μάρκου (54′ Δήμου), Γαντζούλας, Ντιρμίσι (10′ λ.τ. Ζέρβας), Σιδηρόπουλος, Τσάκωνας.