Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έκατσαν “Χ” Αιγάλεω με Σάντα

Published

on

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στο Αιγάλεω και την Αγία Παρασκευή. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να σκοράρουν αλλά οι Τσαϊλάκης και Γιαννόπουλος είδαν την εστία τους να μην παραβιάζεται τελικά.

Το παιχνίδι δεν είχε πολύ θέαμα, όμως υπήρχαν σκληρές μονομαχίες και μια μικρή ένταση στην κερκίδα. Τα δύο ημίχρονα ήταν ισορροπημένα, με το Αιγάλεω να έχει κυριότερες φάσεις την κεφαλιά του Τζανετάκου στο 9′ που πέρασε λίγο άουτ και το σουτ του Σταύρου στο 67′.

Από την άλλη πλευρά η Αγία Παρασκευή έχασε καλές ευκαιρίες, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ήταν σε καλή μέρα. Θετική η διαιτησία του Ευαγγέλου.

Αιγάλεω (Άγγελος Πυρένης): Τσαϊλάκης, Ναυπλιώτης, Ταμπάκης, Κωνσταντόπουλος Κ., Πλακάζι (68′ Τζωρτζάτος), Κωνσταντόπουλος Π., Κώτσι (55′ Λαμπρογεώργος), Χιώτογλου (62′ Παπαθανασίου), Κοντιζάς, Τζανετάκος, Σταύρου.

Αγία Παρασκευή (Τάσος Δημητρίου): Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Αλευρής, Καραπιπέρης, Σκόνδρας, Τσώνης, Σιούτας (46′ Παπάζογλου), Χατζηπαναγιώτης, Κράσι (61′ Μουλάκης), Πασάς (77′ Λαμπρινάκος), Κακλαμάνος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply