Connect with us

stoplekto

Δεν παρέστη στην εκδίκαση ο Άτταλος. Οριστικά πρωταθλητής ο Πανελευσινιακός

Published

on

Κανονικά στα μπαράζ ο Πανελευσινιακός

 

Κανονικά θα αγωνιστεί στους αγώνες μπαράζ ο Πανελευσινιακός .Την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής εκδόσεως δελτίων  της ΕΠΟ είχε καταθέσει ο Άτταλος Νέας Περάμου , από τον οποίον όμως κανένας εκπρόσωπος δεν παραβρέθηκε στην εκδίκαση. Έτσι η υπόθεση κατατέθηκε στο αρχείο. Η διοίκηση της ΕΠΣΔΑ στο αυριανό της συμβούλιο θα ανακηρύξει πρωταθλητή τον Πανελευσινιακό που από την προσεχή Κυριακή μπαίνει στη μάχη.

 

Μαρκεσίνης: « Ραντεβού στα ποινικά δικαστήρια»

 

Δεν προσήλθε ο Άτταλος Νέας Περάμου στην εκδίκαση της έφεσης που είχε καταθέσει κατά της πρώτης απόφασης της Επιτροπής Έκδοσης Δελτίων της ΕΠΟ .

«Τι να πηγαίναμε να κάναμε , αφού όλα ήταν σκέτη κοροϊδία » ήταν η απάντηση του Τάσου Μαρκεσίνη . Ο πρόεδρος του Άτταλου όμως επέμεινε λέγοντας ότι θα προχωρήσει το θέμα στα ποινικά  δικαστήρια και θα ζητήσει ποινικές ευθύνες . Και πρόσθεσε:  «Μόνο εκεί θα βρούμε το δίκιο μας . Εκεί θα αποδειχτεί ποιος έχει ή δεν έχει ευθύνη . Ανεξάρτητα από το αν ήταν πλαστό το δελτίο του παίκτη , βρισκόταν στην Ελλάδα χωρίς άδεια εργασίας και παραμονής .Και αυτό το γνώριζαν πολύ καλά στον  Πανελευσινιακό »

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply